Quantcast

http://picasion.com/

Παιδιά ζωγραφίζουν για την αναπηρία και τις πωλούν για καλό σκοπό

Θα τις βρείτε στις 2 & 3 Δεκεμβρίου στην πλατεία Δημαρχείου
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ στις 3 Δεκεμβρίου διοργανώνει μια έκθεση παιδικής ζωγραφικής με τίτλο «Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την αναπηρία». Πρόκειται για ζωγραφιές μαθητών δημοτικών σχολείων της Ημαθίας, οι οποίες θα αναρτηθούν στον περιβάλλοντα χώρο του Δημαρχείου Βέροιας στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2022 (την Παρασκευή 10:00 - 16:00 έως και το Σάββατο 10:00 - 15:00).

Οι ζωγραφιές θα πωλούνται έναντι συμβολικής τιμής, σε μορφή δωρεάς, σε ειδικά διαμορφωμένο κυτίο δωρεών, με το αντίτιμο να είναι στην ευχέρεια του αγοραστή. Τα χρήματα θα διατεθούν ενόψει Χριστουγέννων για συγκεκριμένο σκοπό στήριξης ευάλωτων ομάδων κάτι το οποίο θα ανακοινώσει ο Σύλλογος με το πέρας της εκδήλωσης.

Θα συμμετέχουν οι μαθητές με τις ζωγραφιές τους από τα δημοτικά σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας. Δήλωσαν συμμετοχή τα δημοτικά σχολεία: 1ο Βέροιας, 6ο Βέροιας, 7ο Βέροιας, 12ο Βέροιας, 16ο Βέροιας, 7ο Νάουσας, Αγ. Γεωργίου, Λιανοβεργίου, Λουτρού, 1o Μελίκης, Ν. Νικομήδειας, N. & Π. Λυκογιάννης, Λαζοχωρίου, Σταυρού, Στενήμαχου, Ταγαροχωρίου, Τριποτάμου, Ραχιάς.

Σας περιμένουμε όλους!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ