Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ρε πάτε καλά εκεί στον ΑΝΤ1;

Kataskopos speaking

Σαν τρελός περιμένω να ξεκινήσει το Μουντιάλ. Έχω βαρεθεί να βλέπω Ιωνικός-Ατρόμητο και Παναιτωλικός-Λαμία. Για έναν μήνα θα γουστάρουμε τις μεγαλύτερες παικτούρες του Πλανήτη. Όλη μέρα, πίτσα, μπύρα, μπάλα και τραμπάλα! Οφείλω όμως να ομολογήσω πως έχω ξενερώσει μ' όλα αυτά που γίνονται. Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που αποκαλύπτονται στο ρεπορτάζ του «Guardian» αναφορικά με τους μετανάστες που έχουν χάσει τη ζωή τους στα έργα για το Μουντιάλ του 2022 που θα γίνει  στο Κατάρ. 

Για την ακρίβεια, πάνω από 6.500 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στα έργα που ξεκίνησαν το 2010. Οι πιο πολλοί από αυτούς ήταν από την Ινδία, ενώ σε αυτή τη μακάβρια λίστα ακολουθούν το Νεπάλ, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν και η Σρι Λάνκα. 

Και αναρωτιέμαι πως θα μπορέσω να δω αυτήν την ποδοσφαιρική πανδαισία, που είναι βουτηγμένη στο αίμα; Έλα όμως, που τόσο εγώ, όσο κι εσύ που διαβάζεις αυτήν την ανάρτηση θα το δούμε και θα το ευχαριστηθούμε κιόλας. Στο βωμό του χρήματος και της καλοπέρασης, όλοι μας θυσιάζουμε τις αξίες μας. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια!

Πάμε τώρα στα εγχώρια. Ρε εσείς εκεί στον ΑΝΤ1, πάτε καλά; Τι τραγικό τηλεοπτικό σποτ ήταν αυτό που βγάλατε; Ένας άντρας που μένει έγκυος και έχει στην κοιλιά του μια μπάλα. Και εξισώνεται το πιο όμορφο συναίσθημα στο κόσμο που δεν είναι άλλο από την μητρότητα, μ' ένα ποδοσφαιρικό ματς; Ντράπηκε και η ντροπή μαζί σας... Και το χειρότερο είναι πως δεν βλέπω αντιδράσεις. Ρομποτάκια μας κάνανε, χωρίς αρχές και αξίες...

Δες το βίντεο φιλαράκι και θα με καταλάβεις:

1 σχόλιο:

  1. Χαχαχαχα,ωραίος Βεριωτη!!!
    Αυτό το «πίτσα μπάλα και τραμπάλα»επικό😁
    Εμείς βέβαια στο χωριό,το λέγαμε λίγο διαφορετικά😁

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ