Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκίνηση, χαρά και ένας διαφορετικός Σταμάτης Γονίδης στην βραδιά του ΚΕΜΑΕΔ

Μια υπέροχη βραδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 στον Χώρο Τεχνών. Το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βέροιας (ΚΕΜΑΕΔ) διοργάνωσε την ετήσια μουσικοχορευτική του παράσταση, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αναπηρίας, με καλεσμένο τον λαϊκό ερμηνευτή Σταμάτη Γονίδη, που περιτριγυρισμένος από δεκάδες παιδιά και τα παιδιά της Σχολικής Χορωδίας Βέροιας που τραγουδούσαν μαζί του, παρουσίασε ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έχουμε συνηθίσει.




Την εκδήλωση χαιρέτισαν 
ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, η εθελόντρια πρόεδρος του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου, ο Νευρολόγος και συνεργάτης του ΚΕΜΑΕΔ Γιώργος Τσαλέρας, η Νίκη Καρατζιούλα εκ μέρους του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος εκ μέρους του Δημάρχου Βέροιας, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας Δημήτρης Πυρινός, ενώ διά του εκπροσώπου του, Γιώργου Σούρλα, δέχτηκε ευχαριστίες για την στήριξη στο ΚΕΜΑΕΔ ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος.  Παρούσα και η συγγραφέας Μαριάννα Μακαριάν, μέρος του παραμυθιού της οποίας «ο κόσμος κάτω από το κρεββάτι» οπτικοποιήθηκε από τα παιδιά του ΚΕΜΑΕΔ και μαθητές των τμημάτων θεατρικής υποδομής του ΔΗΠΕΘΕ, στο πρώτο μέρος της παράστασης.




Ο Σταμάτης Γονίδης ξεκίνησε τραγουδώντας μαζί με τα παιδιά της Σχολικής Χορωδίας και του ΚΕΜΑΕΔ τον ύμνο για την Παναγία «Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε», με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη στο τέλος της εκδήλωσης, απευθυνόμενος στον κ. Γονίδη να του λέει ότι «αυτόν τον ύμνο για την Παναγία τον έχω ακούσει πολλές φορές, αλλά έτσι όπως τον είπατε, με αυτή τη χορωδία, ήταν πράγματι ουράνιος».




Στο τραγούδι «Όλα σε αγαπάνε», ένα από τα παιδιά του ΚΕΜΑΕΔ μαζί με 2 χορεύτριες συνόδευαν τον τραγουδιστή παρουσιάζοντάς το στην νοηματική, ενώ ακολούθησαν ένα ποντιακό τραγούδι, ένα τραγούδι - νανούρισμα που έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης για την νεογέννητη κόρη του και η βραδιά έκλεισε πιο κεφάτα, με το «Έχω πετάξει μαζί σου», με τα παιδιά να διασκεδάζουν και να αποχωρούν από την σκηνή χαρούμενα και γεμάτα εικόνες και υπερηφάνια.




Στο τέλος, η κα Δαμιανίδου κάλεσε τον Σεβασμιώτατο να χαρίσει μια εικόνα δώρο στον Σταμάτη Γονίδη, καθώς όπως είπε, ο τραγουδιστής ερχόμενος έφερε δώρα για όλα τα παιδιά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση ακόμα μιας μεγάλης εκδήλωσης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:











































































8 σχόλια:

  1. Αυτος δεν ειναι που ειπε "αν δε θες να σε βιασουν δεν πας στο χωρο του αλλου"; Καταπληκτικη επιλογη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γονίδης δήλωσε ότι δεν μπορούν να συντηρηθούν με 1000 ευρώ τα παιδιά με ιδιαιτερότητες.... συμφωνώ απόλυτα...γιατί ο ίδιος δεν ξεκινά εκστρατεία στον δικό του καλλιτεχνικό χώρο ώστε να προσφέρονται χρήματα από συναυλίες που κάνουν στα ιδρύματα.Και ας γίνει και ένας έλεγχος σ αυτά τα ιδρύματα για το πού πάνε τα χρήματα που παίρνουν από το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί στην πρώτη σειρά είναι οι επίσημοι της Βέροιας; Μμμ.. μάλιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ίδιοι και οι ίδιοι μαϊντανοί πολιτικάντηδες που κάνουν τα χα τους αδιάφορους όταν τους φωτογραφίζουν Αλλά ψοφάνε για τζάμπα δημοσιότητα και φαγητό μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά την κιβωτό του κόσμου καλά είναι να ελεγχθούν τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιανού ιδέα ήταν για να έρθει ο Γονίδης ?
    Δε νομίζω, που ήταν το πιο πετυχημένο πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα δεν ντρέπεστε να βεβηλώνετε με τα σχόλια σας την τόση μεγάλη χαρά που πήραν τα παιδια; Δεν εχετε ίχνος ευαισθησίας; Τι να πω…λυπάμαι πολυ για την κακια,τον κομπλεξισμό και την μικροπρέπεια σας… Εσείς βοηθάτε την Μέριμνα; Βοηθάτε αυτά τα παιδια; Τα διασκεδάσατε; Τα κανατε παρεα; Τους φέρατε δώρα; Άποψη να εχετε αλλα άποψη με γνώση και με πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια στον Σταμάτη!!!!!
    Να τον έχει ο Θεός καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ