Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τιμήθηκε στη Βέροια η Ημέρα Εθνικής Αντίστασης

Η Ημέρα Εθνικής Αντίστασης τιμήθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 στη Βέροια. Το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης στο Πάρκο Εληάς και ομιλία από την Φιλόλογο του 4ου Γενικού Λυκείου Βέροιας, 
Ελισάβετ Σαρηγιαννίδου. Στεφάνι κατέθεσαν ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας, η εκπρόσωπος της αντιπεριφέρειας, ο Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού Πάρις Καπραβέλος, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αναπληρωτής Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Βάιος Γούναρης, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας Νίκος Παλαμούτης, η εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη» Αντώνης Μαρκούλης.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Δείτε φωτογραφίες:





















































4 σχόλια:

  1. Στο Λέχοβο οι χωριανοί σου ούτε Τσουκνίδες δεν θα σε έδειναν να καταθέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από ποτέ ο ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ πήγε στην ΝΔ η πινακίδα λέει κυβερνητικος εκπρόσωπος για να δείτε ποσό ψώνιο είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά έκανες Υπουργέ και ήσουν στην εκδήλωση.Εξαλλου έχεις αποδείξει ότι είσαι υπεράνω.Αυτοι οι αντιστασιακοί όμως καθάρισαν συνανθρώπους τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλήθος λαού. Αν δεν ηταν και οι φωτογραφίες, θα σας έλεγα εγω τιμές και άλλα αερολογήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ