Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μέτρια η κίνηση της Βlack Friday στη Βέροια - Ο κόσμος βγήκε, αλλά τα ταμεία δεν γέμισαν

Είναι ένα από τα πιο πολυδιαφημισμένα event παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια ο θεσμός της Βlack Friday ήρθε δειλά-δειλά και στην πόλη μας, με τους καταστηματάρχες να προσπαθούν να μειώσουν τις τιμές τους και να προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό. Δυστυχώς όμως, η φετινή Βlack Friday δεν έφερε τα προσδοκώμενα ωφέλη που επιζητούσαν οι επιχειρηματίες. Αν και ο κόσμος βγήκε στην αγορά, τα ταμεία δεν γέμισαν, 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr, το πρωί της Παρασκευής υπήρχε μεγαλύτερη κίνηση απ' ότι το απόγευμα που υποτίθεται κορυφώνεται το δρώμενο. Τα μαγαζιά γέμισαν από κόσμο, αλλά οι αγορές κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα. 

«Δεν έβλεπες τους πολίτες με σακούλες στα χέρια» μας επισήμανε έμπορος ρούχων. Όσο για τους λόγους που δεν «περπάτησε», όσο θα έπρεπε, η Black Friday, μας απάντησε: 

«Λίγο η ακρίβεια, λίγο οι λογαριασμοί του ΕΝΦΙΑ, των τελών κυκλοφορίας, της ΔΕΗ και του πετρελαίου θέρμανσης «τρέναραν» τους πολίτες που αγωνιούν για το πως θα κάνουν φέτος Χριστούγεννα. 

Μας περιμένει ένας δύσκολος χειμώνας και όλοι αγωνιούμε για το μέλλον. Η κυβέρνηση θα πρέπει να βοηθήσει, γιατί δεν βγαίνουμε... Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές κι αν δεν αλλάξει κάτι, σε λίγο καιρό πολλοί συνάδελφοι θα βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο, Έχουμε να δούμε ακόμα πολλά «λουκέτα» στη Βέροια».

Δείτε φωτογραφίες από την κίνηση της Black Friday στην Αγορά:











13 σχόλια:

  1. Γεμίσανε όμως στα πολυκαταστήματα και στα eshop, αφού (κοιμούνται) οι (δαιμόνιοι) έμποροι της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπαμε....γεμίσαμε ψευτοαριστοκρατες.... βρακί δεν έχουν να βάλουν και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι εάν κάνουνε τα καταστήματα black Friday !!Έχουν το ένα ευρώ και τους λείπουν τα υπόλοιπα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξύπνησαν οι καταναλωτές σε αυτό το φιάσκο των εμπόρων , καταναλωτικά αγαθά γνωστών επιχειρήσεων , αγορασμένα από την ανατολή και λοιπών χωρών , ιμιτασιόν κλπ. , φτηνά ..... παίρνουν πίσω τα λεφτά τους από τη αγορά και με κέρδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδή φαίνεσαι (Αετόπουλο), ξαναδιάβασε το πρώτο σχόλιο.

      Διαγραφή
  4. Δεν ξέρω αν δούλεψαν ή όχι τα τοπικά μαγαζιά, τα καταστήματα courier της Βέροιας πάντως δεν έχουν χώρο να βάλουν τις παραγγελίες. Πανικός γίνεται, και τα άτομα που εργάζονται εκεί δεν προλαβαίνουν να εξυπηρετούν τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπορει νανε δωρα του full power pass injection αλλα αφου ξερεις΄μεγαλο πακετο/μικρο περιεχομενο

      Διαγραφή
  5. Κι αυτοί οι έμποροι,με μια τρύπα μαγαζί,με εξοχικά στις παραλίες και στα βουνά,και πάλι παραπονούμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο.

      Διαγραφή
    2. Άρα συμφωνείς με αυτά που είπα "Ανώνυμος30 Νοεμβρίου 2022 - 12:56 μ.μ. Ξύπνησαν οι καταναλωτές σε αυτό το φιάσκο των εμπόρων , καταναλωτικά αγαθά γνωστών επιχειρήσεων , αγορασμένα από την ανατολή και λοιπών χωρών , ιμιτασιόν κλπ. , φτηνά ..... παίρνουν πίσω τα λεφτά τους από τη αγορά και με κέρδος .
      Ανώνυμος30 Νοεμβρίου 2022 - 2:36 μ.μ.
      επειδή φαίνεσαι (Αετόπουλο), ξαναδιάβασε το πρώτο σχόλιο.
      Ναι ρε είμαι !

      Διαγραφή
  6. Όλοι εδώ και πολλά χρόνια,5 χιλιάρικα δηλώνουν εφορία…
    Μην μιλήσουμε και για τα λεφτά που πήραν επι κορωνοιου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ