Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Μαρτάκης έδωσε το σύνθημα!

Σε ρυθμούς Κώστα Μαρτάκη κινήθηκε η «Ευχούπολη» κατά την διάρκεια των εγκαινίων της. Ένα φαντασμαγορικό show που ξετρέλανε τη νεολαία της Βέροιας. Ο γοητευτικός τραγουδιστής εμφανίστηκε επί σκηνής λίγο μετά τις 6 το απόγευμα και μαζί με τους Αντιδημάρχους Καλλίστρατο Γρηγοριάδη, Αλέκο Τσαχουρίδη και τον ιδιοκτήτη του Πάρκου Κώστα Σιδέρη άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το κλίμα ήταν άκρως εορταστικό με τον ουρανό να φωτίζεται από δεκάδες πυροτεχνήματα. 

Ο Κώστας Μαρτάκης ήταν απολαυστικός και ιδιαίτερα επικοινωνιακός. Παρά το κρύο, έδωσε μια καταπληκτική συναυλία ερμηνεύοντας πολλά ελληνικά και ξένα τραγούδια. Η νεολαία δεν σταμάτησε να τον τραβάει βίντεο και να βγάζει αναμνηστικές selfies μαζί του. Ο 38χρονος καλλιτέχνης έδειξε να απολαμβάνει την εκδήλωση και μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για την πόλη μας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως πάνω από 3.000 Βεροιώτες επισκέφθηκαν το Σαββατοκύριακο την «Ευχούπολη», αποδεικνύοντας περίτρανα πως η λαχτάρα για διασκέδαση είναι πολύ μεγάλη!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ