Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βρήκε «στέγη» στο Μακροχώρι η Λέσχη Αυτοκινήτου

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας με επίσημη ανακοίνωσή της αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημοσίως τον Δήμαρχο Βέροιας προσωπικά και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο που μετά από απόφασή τους βοήθησαν την Λέσχη να λύσει το διαχρονικό πρόβλημα στέγασης, παραχωρώντας την γραφεία στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μακροχωρίου. «Ευχαριστούμε όσους συνετέλεσαν για την ορθή απόφαση αυτή και την βοήθεια τους στην εδραίωση του αθλήματος και του συλλόγου μας στην πόλη μας.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας ανακοινώνει την νέα της διεύθυνση και έδρα της, η οποία είναι Δ. Δ. Μακροχωρίου (ισόγειο, κτίριο Δήμου Μακροχωρίου)» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της Λέσχης.

4 σχόλια:

  1. Απαρχαιωμένη πράγματα, και τι θα κάνει αυτή η Λέσχη στο Μακροχώρι, εμείς χρειζόμαστε αυστηρή Αστυνομία για τους Αλήτες των Δικήκλων και και....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς γιατί πράγματι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα τόσο καρό που ήταν άστεγη η λέσχη αυτοκινήτου. Ρε δεν μας παρατάτε λέω εγώ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμία σχέση η λέσχη με αυτό που θέλεις εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ