Quantcast

http://picasion.com/

Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης»: Πορτοκάλια και μανταρίνια Άργους μόνο 0,99€!

Προϊόντα ολόφρεσκα, από το κτήμα τους, στο πιάτο μας!
Το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» στο Τσερμένι, για 5η χρονιά προσέχει το πιάτο μας, φέρνοντας καθημερινά στο κατάτημα προϊόντα από την δική του σοδειά, καθώς και τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, στις πιο προσιτές τιμές. Η συνεργασία μας με επιλεγμένους παραγωγούς, μας δίνει την σιγουριά για τα προϊόντα που θα μπούνε στο μαγαζί μας και κατά συνέπεια στο πιάτο σας.

Αυτή την περίοδο μάλιστα, θα βρείτε εκλεκτής ποιότητας πορτοκάλια και μανταρίνια Άργους στην εκπληκτική τιμή 0,99€ το κιλό!




Αυτό που κάνει όμως το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» να ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια, είναι ότι μεγάλο μέρος των προϊόντων είναι δικής του σοδειάς, που καλλιεργούνται με αγάπη και μεράκι για να είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες του ολόφρεσκα και υψηλής ποιότητας ζαρζαβατικά στις καλύτερες τιμές. Καλλιεργούνται στην περιοχή του Κυδωνοχωρίου, ποτίζονται και πλένονται με πόσιμο νερό της περιοχής.




Τα μαρούλια μας, τα κρεμμυδάκια μας, ο άνιθος, ο μαϊντανός, η ρόκα, τα παντζάρια, τα λάχανα (κόκκινα, πράσινα για σαρμάδες και μαύρα), είναι μερικά από τα ζαρζαβατικά που παράγουμε και βρίσκονται καθημερινά στο κατάστημα, πάντα ολόφρεσκα!




Επίσης, όλο τον χρόνο, το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» διαθέτει πατάτα Πολυμύλου και εκλεκτή φέτα από το Σοχό Λαγκαδά.

Πέρα από εκλεκτή μαναβική, στο κατάστημα θα βρείτε και τα μέλια «Σίθων», που τα προμηθευόμαστε απευθείας από τον συνεταιρισμό, αλλά και ξηρούς καρπούς «Μαμουτζή» και γενικά ό,τι προϊόν μπακαλικής χρειάζεται ένα νοικοκυριό.




Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Εμείς από την πλευρά μας, σας υποσχόμαστε και σας εγγυώμαστε πως από το κατάστημά μας θα προμηθεύεστε πάντα άριστα προϊόντα για το σπίτι σας και τους δικούς σας.



Με τέτοια ποικιλία και τέτοιες τιμές, το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» έχει γίνει η καθημερινή μας στάση!



Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης»
Μάρκου Μπότσαρη 51, Βέροια
Τηλ. 2331400742











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ