Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μέσω gov.gr από σήμερα η έκδοση άδειας πολιτικού γάμου στον δήμο Νάουσας

Σταδιακά εντάσσονται και οι δήμοι Βέροιας και Αλεξάνδρειας

Μέσω του gov.gr εκδίδεται πλέον η άδεια πολιτικού γάμου από τους δήμους της χώρας. Από σήμερα, οι δημότες έχουν τη δυνατότητα να αιτούνται ψηφιακά από τον δήμο τους την έκδοση της άδειας πολιτικού γάμου και να την παραλαμβάνουν στην προσωπική τους θυρίδα (my.gov.gr). Η υπηρεσία είναι ήδη προσβάσιμη για τους δημότες Νάουσας, καθώς ο δήμος τους έχει ενταχθεί στον gov.gr, ενώ σταδιακά θα ενταχθούν και θα υποδέχονται αιτήσεις και οι δήμοι Βέροιας και Αλεξάνδρειας.

Η άδεια πολιτικού γάμου εκδίδεται μετά από 7 ημερολογιακές ημέρες, ώστε να υπάρχει το απαραίτητο χρονικό διάστημα για την υποβολή καταγγελιών κατά του επικείμενου γάμου.

Όταν ολοκληρωθεί η έκδοση της άδειας από τον Δήμο, αυτή θα σταλεί στη θυρίδα σας και θα ενημερωθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και γραπτού μηνύματος (sms).

Προϋποθέσεις:

- να είστε Έλληνας πολίτης
- να έχετε την νόμιμη κατοικίας σας στην Ελλάδα
- να έχετε γνωστοποιήσει σε εφημερίδα ημερήσιας - κυκλοφορίας τα στοιχεία του επικείμενου γάμου

Θα χρειαστεί να:

- συμπληρώσετε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet
- επισυνάψετε ολόκληρη τη σελίδα της εφημερίδας που δημοσιεύτηκε η γνωστοποίηση του γάμου σας
- επισυνάψετε αποδεικτικό της μόνιμης κατοικίας σας
- εκδώσετε και να πληρώσετε το κατάλληλο ηλεκτρονικό παράβολο μέσω της εφαρμογής e-paravolo (κωδικός παραβόλου 2386)

Αποδεικτικό της μόνιμης κατοικίας σας μπορεί να είναι είτε:

- αντίγραφο δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (έντυπο Ε1) ή - αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος του τελευταίου οικονομικού έτους
- πρόσφατος λογαριασμός κινητής τηλεφωνίας ή ΔΕΚΟ (ενδεικτικά λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας, λογαριασμός ηλεκτροδότησης, λογαριασμός ύδρευσης ή φυσικού αερίου)

1 σχόλιο:

  1. Καλλστρατος μόνο μαγκιά είσαι στους δρόμους της Βέροια μόνο η ΝΑΟΥΣΑ κάνει δουλειά θέλεις και Δήμαρχος μην τρελαθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ