Quantcast

http://picasion.com/

Βράβευσε τους εθελοντές της η «Πρωτοβουλία για το Παιδί»

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, η ετήσια γιορτή των εθελοντών της Πρωτοβουλίας για το Παιδί στο κέντρο «Ακρόπολη» στη Βέροια. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή ενός βίντεο που ετοίμασαν τα παιδιά της Πρωτοβουλίας και στη συνέχεια ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Νικόλαος Καρατόλιος απηύθυνε χαιρετισμό μιλώντας για το έργο του Συλλόγου και την καθημερινή υποστήριξη που παρέχουν οι εθελοντές σε κάθε Δομή ξεχωριστά συνεχίζοντας το όραμα του αείμνηστου Ιδρυτή Τέλη Σιδηρόπουλου.




Οι εθελοντές που βραβεύθηκαν ήταν:

Οι κυρίες Δήμητρα Γεωργουλά και Χαρά Γριατσιάνου για την μαθησιακή υποστήριξη. Οι κύριοι Λευτέρης Σιάκης και Αριστοτέλης Καραγιάννης για την δημιουργική απασχόληση. Ο δικηγόρος κύριος Αντώνης Μπιδέρης για την νομική υποστήριξη. Η κυρία Άννα Χλωροτύρη από το Εργαστήριο «Pinela», η κυρία Αριστέα Σιδηροπούλου και το προσωπικό από το «ΚΔΑΠ Σχολείο στο Σύννεφο», ο κύριος Ανδρέας Πανετσίδης από το Πανημαθιακό Αθλητικό Σύλλογο Καράτε Βέροιας, οι κύριοι Γιώργος Τριχόπουλος και Τάσος Κασαμπαλής από τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΟΚ Βέροιας, οι κύριοι Στέφανος Γαϊτάνος και Φώτης Γκαϊτατζής από τον Σύλλογο ΑΕ Ποντίων για την παραχώρηση δωρεάν θέσεων στις δραστηριότητες των παιδιών. Οι κύριοι Παύλος Κατηρτζίογλου και Γιώργος Νάστος και το κατάστημα Αφοί Ελευθεριάδης για την τεχνική υποστήριξη. Το μικροβιολογικό εργαστήριο Πέτρος Θεμελής, η κυρία Αθηνά Μπέκα από το Κέντρο ειδικών Θεραπειών «Ενσυναίσθηση» και η κυρία Δέσποινα Σαρηγιαννίδου από το «Κέντρο Εξέλιξη & το Ευ του Λόγου» για τις δωρεάν υπηρεσίες. Από το Ζαχαροπλαστείο Μέλισσα η κυρία Ιρένα Σκούφκα για τις γενέθλιες τούρτες των παιδιών που φιλοξενούμε. Οι κύριοι Βασίλης Λιολιόπουλος και Γιώργος Σαλαπασίδης για την σταθερή υποστήριξη σε αρτοσκευάσματα και ο κύριος Σίμος Ταΐπλιάδης για την προσφορά κρεάτων. Η κυρία Σοφία Παυλίδου για την υποστήριξή της στην μαγειρική. Η κυρία Ελισάβετ Τολίκα που επιμελείται τα κουρέματα των παιδιών και ο κύριος Κώστας Γραμματικός για την καθημερινή υποστήριξή του σε τρόφιμα.

Στη συνέχεια ακολούθησε μουσικό-ψυχαγωγικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ομάδα μουσικών - εθελοντών. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές Αναστάσιος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Άγγελος Τόλκας, εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, εκπρόσωποι Φορέων - Συλλόγων και επαγγελματίες της περιοχής που στηρίζουν το έργο της Πρωτοβουλίας.








Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τους ακόλουθους χορηγούς και εθελοντές που συνέβαλαν καθοριστικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, οι οποίοι είναι:

Ο κ. Νίκος Τσιλιγγερίδης, ιδιοκτήτης της «Ακρόπολης», η επιχείρηση επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος του κ. Βασιλείου Γιάτρα, το Κτήμα Κυρ-Γιάννη, το οινοποιείο VAENI, η εταιρεία Τερψις, η εταιρεία Κορμός Α.Ε, η εταιρεία «Βεζύρογλου Αντώνης & ΣΙΑ Ε.Ε.», ο κ. Γιάννης Λαζαρίδης, η επιχείρηση «ΕΥΓΕ, το διαλογητήριο Petras Fruits, η επιχείρηση Alexander S.A, το ζαχαροπλαστείο Lido, οι φούρνοι Σαλαπασίδης και Χονδραντώνης, το κατάστημα ηλεκτρικών Χατζηκοκόλη, η εταιρεία Bright, η εταιρεία S.A. Electronics Ανδρονικίδη, το κατάστημα Μπουλασίκη, η εταιρεία Βιοηλιακή Ενεργειακή καθώς και άλλοι ανώνυμοι εθελοντές. Τέλος, ευχαριστεί θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τίμησαν τους βραβευόμενους εθελοντές και υποστηρίζουν το έργο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ