Quantcast

http://picasion.com/

Τραυματισμό στη Νάουσα είχε ο ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας

Διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο, ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του
Μια πολύ άτυχη στιγμή είχε στη Νάουσα, ο Κώστας Κρομμύδας. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης είχε ένα ατύχημα μετά από πτώση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο Νοσοκομείο. Ευτυχώς τα τραύματά του αποδείχθηκαν επιπόλαια. Την γλίτωσε με μια γάζα πάνω από το μάτι και ορισμένες αμιχιές στο σώμα. Ο δημοφιλής ηθοποιός και συγγραφέας ταξίδεψε με την συζυγό του Μαρίνα Γιώτη, για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του στην Ηρωϊκή Πόλη.

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολίασε χαρακτηριστικά: 

«Θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα ενός καβγά… αλλά όχι. Προτίμησα να τα βάλω με την άσφαλτο στο πιο αστείο πέσιμο όλων των εποχών. Όλα καλά με δύο ράμματα! Σε λίγο θα βρίσκομαι κανονικά στην εκδήλωση μας στη Νάουσα! Ευχαριστώ την γιατρό και το προσωπικό του νοσοκομείου Νάουσας για την άμεση και γρήγορη περίθαλψη… (Ηθικό δίδαγμα ημέρας. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει)».

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ