Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πλήγμα για τη Βέροια: Τραυματίστηκε ο Μπουόλι και χάνει το ματς με Απόλλωνα Λάρισας

Υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση

Ένα σημαντικό «γρανάζι» χάνει ο Κώστας Ανυφαντάκης ενόψει της σημερινής (20/11, 15:00) αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λάρισας. Το πρόσωπο που απασχόλησε την επικαιρότητα μεσοβδόμαδα εξαιτίας της ένστασης που κατέθεσε η Νίκη Βόλου, αν και αρχικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, τελικά αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, και τίθεται εκτός αποστολής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια:

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Φλορεντίν Μπουόλι, ενώ αρχικά είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, τελικά έμεινε εκτός αυτής, λόγω τραυματισμού.

Στην χθεσινή προπόνηση, ο Καμερουνέζος επιθετικός υπέστη διάστρεμμα και ενώ αρχικά δεν φάνηκε κάτι ανησυχητικό (για τον λόγο αυτό μπήκε ως 21ος παίκτης στην αποστολή), στη συνέχεια το πόδι του πρήστηκε, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να το πατήσει και έτσι από σήμερα βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας».

3 σχόλια:

  1. Σε ποιο ποδι το επαθε το διαστρεμα ρε παιδια ? Χθες τον ειδα εξω περπατουσε κανονικα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ......
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΝΗΡΙΕΣ
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ..... ΚΑΤΑΛΑΒΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου αρχισαν οι μαϊμουνιες τη μεθεπομενη βδομαδα θα ειμαστε - 4 και κανεναν φιλαθλο στο γηπεδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ