Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άψογη διοργάνωση από την ΕΠΣΗ στο Μακροχώρι για την απόκτηση διπλώματος UEFA D

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρακτικό σκέλος του διπλώματος UEFA D που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μακροχωρίου. Στην εκπαιδευτική δράση συμμετείχαν πολλοί ποδοσφαιράνθρωποι του νομού μας, οι οποίοι αφού παρακολούθησαν το θεωρητικό κομμάτι της εκπαίδευσης, συμμετείχαν και στα πρακτικά. Η πολύ μεγάλη συμμετοχή σαφώς στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον του τοπικού ποδοσφαίρου, όταν τόσοι άνθρωποι από την Ημαθία και τους γύρω νομούς που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ακαδημιών εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους με έμφαση στη γαλούχηση νέων αθλητών.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε οδηγίες και κατευθύνσεις για την οργάνωση και υλοποίηση fair-play φεστιβάλ ποδοσφαίρου για αναπτυξιακές ηλικίες. Για τις ανάγκες της παρουσίασης πήραν μέρος παιδιά από τις ακαδημίες ΑΕΠ Βέροιας, ΝΠΣ Βέροια και Μακροχώρι F.C.

Την οργάνωση και λειτουργία της δράσης στην ΕΠΣ Ημαθίας, όπως και όλων των σχολών UEFA D έχει ο Grassroots Manager της Ε.Π.Ο, Σίσκος Χρήστος. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες σε όλη τη διάρκεια της δραστηριότητας ήταν από την ΕΠΣ Ημαθίας ο Χρήστος Μουχτάρης, που μερίμνησε για την εύρυθμη διεξαγωγή, καθώς και ο Γιάννης Μηνάς ως οικοδεσπότης στο γήπεδο του Μακροχωρίου.

Τι είναι το UEFA D – Grassroots

Η Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης της ΕΠΟ, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος grassroots – Play –Enjoy – Learn, διεξάγει τη σχολή διοικητικών στελεχών UEFA D για Grassroots Leaders σε συνεργασία με τις ΕΠΣ ανά την επικράτεια. Το πρόγραμμα της σχολής παρουσιάζεται και σε φοιτητές πανεπιστημιακών ιδρυμάτων με βάση τις κατευθύνσεις της UEFA.

Είναι σημαντικό να τονιστεί η αγαστή συνεργασία με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία (UEFA) για τη δημιουργία και πραγματοποίηση της σχολής UEFA D, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της εκπαίδευσης διοικητικών στελεχών και προπονητών grassroots.




Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο sportsfan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ