Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαρτζώκας για τις αιχμές Τσίπρα περί νόθευσης εκλογών: «Ομολογείτε την ήττα σας!»

Συμμετέχοντας στην εκπομπή «Διάλογοι», στην TV100, ο Τάσος Μπαρτζώκας, απάντησε στους ισχυρισμούς, περί νόθευσης των επικείμενων εκλογών. «Είναι ανήκουστο, αυτοί που επεδίωκαν τον έλεγχο των «αρμών της εξουσίας», να μιλούν για νόθευση των εκλογών. Με αυτή τη δήλωση, ο κ. Τσίπρας, επί της ουσίας, κάνει παραδοχή της ήττας του. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει ότι θα χάσει τις εκλογές. Και μην έχοντας καμία πρόταση για τη χώρα, οργανώνει την στρατηγική του, εκτοξεύοντας κατηγορίες για αλλοίωση των δημοκρατικών θεσμών. Μόνο και μόνο για να επιβιώσει πολιτικά!» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής Ημαθίας.

Δείτε το video:



2 σχόλια:

  1. Κε Μπαρτζωκα σκεφτειτε πρωτα τι θα κανετε με το Δημοκρατικο προβλημα που χωνει το ματι και τα αυτια παντου ο ΠΘ σας και μετα να εχετε καυμο για τον ΣΥΡΙΖΑ...αντε για να τελειωνουμε με τα ψεμματακια της Κυβερνησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την ακρίβεια τι λέτε; για τις δόσεις των δανειων που πήγαν στον ουρανό; γαι τη βενζίνη; για τα πανάκριβα στο σούπερ μάρκετ; αυτά θέλει ο λαός.
    . Ουσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ