Για τις 18 Ιανουαρίου 2023 προσδιορίστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, με κατηγορούμενους δώδεκα νεαρούς- όλοι ήδη προσωρινά κρατούμενοι στις φυλακές. Μετά την απόρριψη, από τον Άρειο Πάγο, τού αιτήματος που είχε υποβάλει η οικογένεια του 19χρονου να διεξαχθεί το δικαστήριο για λόγους ασφαλείας στην Αθήνα, η Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης προέβη στον προσδιορισμό της δίκης, που θα διεξαχθεί λίγες μέρες πριν από τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονική επίθεση (1/2/2022), με οπαδικά χαρακτηριστικά.
Οι δώδεκα κατηγορούμενοι διώκονται για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη (στην περίπτωση του 19χρονου) και σε απόπειρα (στην περίπτωση ενός εκ των τραυματισμένων φίλων του), από κοινού, όπως επίσης για επίθεση και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Επιπλέον, ένας εξ αυτών κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην περίπτωση του δεύτερου τραυματισμένου νεαρού- φίλου του δολοφονηθέντος, και οι υπόλοιποι 11 ως απλοί συνεργοί στη συγκεκριμένη πράξη.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ημαθία μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου Παράνομου. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των
-
Σοκαριστικές εικόνες έρχονται από το Μακροχώρι, εκεί όπου ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία. Πιο
-
Αναστάτωση προκλήθηκε στη Σκύδρα από ένα απίστευτο περιστατικό που συνδυάζει πάθος, παρεξήγηση και τελικά μπλεξίματα με τον νόμο.
-
Ένα βαρύ πένθος έχει πέσει στην Κοζάνη και ειδικότερα στην Λευκοπηγή, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών η Ευαγγελία Σίρμπου.
-
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα από το οποίο τραυματίστηκε μια γυναίκα σημειώθηκε νωρίς σήμερα λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα,
-
Σαν να μην μπήκε καλά ο Μάης... Μετά το πρωινό τροχαίο στο Μακροχώρι, που αυτοκίνητο «μπήκε» μέσα σε ψητοπωλείο
-
Ακυρώθηκε το ελαφρυντικό για το δυστύχημα που συγκλόνισε όχι μόνο την Παλαιόχωρα, αλλά και όλη την Ελλάδα
-
Ξεκινά μια νέα εποχή για τους πολίτες, καθώς τίθεται σε εφαρμογή η διαδικασία αντικατάστασης των παλαιών δελτίων ταυτότητας με νέες
-
Την Τρίτη 21 Απριλίου 2026 πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Ημαθίας στο οποίο παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος
-
Τι δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργος Μελιόπουλος Ανησυχία επικράτησε την Τετάρτη 29 Απριλίου στα Ριζώματα, μετά την





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.