Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στήνεται η εξέδρα επισήμων στη Μητροπόλεως

Ξεκίνησε εδώ και δύο ημέρες να στήνεται η εξέδρα που θα φιλοξενήσει τους επισήμους της πόλης μας αλλά και τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης, στις προσεχείς μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Βέροια. Αρχής γενομένης την 16η Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή όπου η πόλη θα τιμήσει την απελευθέρωσή της και στη συνέχεια την 28η Οκτωβρίου, όπου θα τιμηθεί η Εθνική Επέτειος, μαθητές, σύλλογοι και στρατός θα παρελάσουν μπροστά από την εξέδρα, που θα... κοσμεί την πλατεία Δημαρχείου για πάνω από 10 μέρες.

4 σχόλια:

  1. Μηπως να μαθαιναμε το ετησιο κοστος της τοποθετησης και το αντιστροφο της εξεδρας; Πειραζει που ρωταω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κοστος ελαχιστη εως καμια σημασια δεν εχει μπροστα στο λογο για τον οποιο στήνεται και την αξια της ημερας που τιμουμε καθε χρονο 16 Οκτωβρίου ( με την παρελαση και την...εξέδρα της) γιατι ο οθωμανικος ζυγος λιγο ακομα αν κρατουσε, σημερα ολοι θα ήμασταν με τον... Ερντογαν!

      Διαγραφή
  2. Και μαλιστα μεγαλη! ...δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μόνο που αυτές τις Μεγάλες ημέρες περπατάμε ή κάνουμε παρέλαση ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ στον ίδιο περίπου δρόμο και στον ακριβώς ίδιο παράλληλο της Κεντρικής όπου πριν από 100+ χρόνια βάδισε και παρέλασε το... ΕΛΛΗΝΙΚΟ μετά από αιώνες σκλαβιάς, δουλείας και ατίμωσης, θα πρέπει να μας κάνει Περήφανους, Ενωμένους και Αποφασισμένους αλλά όχι.... μίζερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ