Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Στις κάλπες οι γιατροί της Ημαθίας

H ψηφοφορία γίνεται και ηλεκτρονικά και... παραδοσιακά!
Στις κάλπες προσέρχονται από το πρωί της Κυριακής 16 Οκτωβρίου 2022 οι γιατροί όλης της χώρας, προκειμένου να εκλέξουν νέους εκπροσώπους για τους συνολικά 60 Ιατρικούς Συλλόγους. Οι γιατροί της Ημαθίας προσέρχονται από το πρωί της Κυριακής, ημέρα που συμπέφτει με την απελευθέρωση της Βέροιας, στις κάλπες που έχουν στηθεί στα γραφεία του Συλλόγου τους στην πλατεία Ωρολογίου, προκειμένου να αναδείξουν τα μέλη του νέου ΔΣ, τα μέλη για το Πειθαρχικό Συμβούλιο, τους εκπροσώπους στη Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ και για την εξελεγκτική επιτροπή. Η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 8 το απόγευμα.




Αξίζει να σημειωθεί πως, η εκλογική διαδικασία στον ιατρικό σύλλογο Ημαθίας διεξάγεται και ηλεκτρονικά και… παραδοσιακά. Η συμμετοχή μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητική, ειδικά στην ηλεκτρονική ψηφοφορία που είναι μεγαλύτερη από όσο περιμέναν.




Στην Ημαθία στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου κατεβαίνουν 4 συνδυασμοί:

- Ενωτικό Ψηφοδέλτιο Ιατρών Νομού Ημαθίας του Πρόδρομου Ισαακίδη και με συμμετοχή 19 γιατρών
- Ιατρική Ενωτική Κίνηση του Λάζαρου Χατζηιωαννίδη και με τη συμμετοχή 16 γιατρών 
- Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση και συνεργαζόμενοι γιατροί νομού Ημαθίας, με τους Γιώργο Καρτσούνη, Γιάννη Βογιατζή και Ευστράτιο Βλάχο
- Ιατρική Προοδευτική Παρέμβαση με τις Ευαγγελία Βέλλιου και Αθηνά Πούλιου.









1 σχόλιο:

  1. Ωραία μέρα διάλεξαν για εκλογές.
    Να πάει να τους κοιτάξει κανένας γιατρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ