Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια γιορτή του ποδοσφαίρου για τα 70 χρόνια του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου (60 φωτογραφίες)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιορτάστηκαν τα 70 χρόνια της ομάδας του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου
70 χρόνια διαδρομής στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο συμπλήρωσε ο Απόλλωνας Αγίου Γεωργίου και η ιδέα της διοργάνωσης ενός τουρνουά ακαδημιών για να εορταστεί η ιστορική επέτειος, σαφώς δικαίωσε του ανθρώπους της ομάδας! Άγιος Γεώργιος, ΑΕΠ Βέροιας, Αρσένι, Κοπανός, Μελίκη και Νηρέας ήταν οι ακαδημίες που συμμετείχαν στο τουρνουά με τα τμήματα Κ6, Κ8, Κ10 και Κ12, προσφέροντας εικόνες αγνής ποδοσφαιρικής χαράς!

Παράλληλα τιμήθηκαν οι γηραιότεροι παίκτες του Απόλλωνα, που αγωνίστηκαν με την πράσινη φανέλα, στήριξαν και ανέδειξαν την ομάδα του χωριού, συγκεκριμένα οι: Σπυριδωνίδης Χρυσόστομος του Συμεών, Σπυριδωνίδης Χρήστος του Βενιαμίν, Παπαπετρίδης Διογένης, Παπαδόπουλος Μενέλαος, Κιάτσης Ιωάννης του Θωμά και Σταμπουλίδης Χριστόφορος.

Το παρόν έδωσαν εκατοντάδες φίλαθλοι, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και ποδοσφαιρικοί παράγοντες, μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Στέργιος Μουρτζίλας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και πολλές ευχές η ομάδα του Αγίου Γεωργίου να τα… εκατοστήσει!

Δείτε εδώ τις 60 φωτογραφίες από την ποδοσφαιρική γιορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ