Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Συμφωνική Ορχήστρα μάγεψε τη Βέροια - Καταχειροκροτήθηκε ο Βεροιώτης πιανίστας Παναγιώτης Τροχόπουλος

Πλούσιο φωτορεπορτάζ
Μια υπέροχη μουσική εκδήλωση προς τιμήν των Ελευθέριων της Βέροιας από τον Οθωμανικό Ζυγό είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκτατοντάδες συμπολίτες μας που το βράδυ του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου γέμισαν ασφυκτικά το Χώρο Τεχνών. Στο πλαίσιο εορτασμού της πόλης μας, η ΚΕΠΑ και τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ παρουσίασαν την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Βύρωνα Φιδετζή. Ο κόσμος έδειξε να απολαμβάνει αυτήν την μουσική πανδαισία και χειροκρότησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες.


Η Ορχήστρα παρουσίασε δύο σπουδαία έργα της ρομαντικής και νεορομαντικής περιόδου, από δύο διαφορετικά πρόσωπα του Σλαβικού ταμπεραμέντου. Πρόκειται για το Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα αρ.4 του Σεργκέι Ραχμάνινοφ με τη σύμπραξη του Βεροιώτη, διακεκριμένου πιανίστα Παναγιώτη Τροχόπουλου, ενός από τους σημαντικότερους διεθνώς βιρτουόζους πιανίστες της νέας γενιάς, και τη Συμφωνία αρ.4 του Αντονίν Ντβόρζακ.



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ