Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο πλευρό των ηλικιωμένων ο Βεσυρόπουλος - Επισκέφθηκε το Γηροκομείο

Μια γιορτή έκπληξη ετοίμασαν και πρόσφεραν στους Τροφίμους και στο Προσωπικό του Γηροκομείου Βέροιας, οι Πρόεδροι των Δ.Σ. Αδελφάτου και Μ.Φ.Η. Σωσσιδείου Γηροκομείου Βέροιας Δόξα Μούρτζιου Χατζηευστρατιάδου και η Μαρία Κάτσιου. Μια απρόσμενη επίσκεψη όμως, περίμενε όλους τους παρευρισκόμενους, από τον Απόστολο Βεσυρόπουλο. Ο Υφυπουργός Οικονομικών ήθελε με την παρουσία του, να τιμήσει την Ημέρα των Ηλικιωμένων, γιατί έχει αποδείξει ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στους Τρόφιμους, στο Προσωπικό και σε όποια προβλήματα αντιμετωπίζει το Δ.Σ. του Σωσσίδειου Γηροκομείου Βέροιας.

Σε ανακοίνωσή του το Γηροκομείο ευχαριστεί θερμά την Ψυχολόγο του Ιδρύματος Μαρία Θεοχαροπούλου (τραγούδι), που επιμελήθηκε μαζί με τους Γιάννη Κασσερόπουλο (κιθάρα), Κώστα Θεοδωρίδη (μπουζούκι) και Στέργιο Μποζίνη (φυσαρμόνικα) την άρτια οργάνωση της εορτής και που με την μουσική τους πρόσφεραν νότες ομορφιάς στους Ηλικιωμένους του Γηροκομείου Βεροιας.

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ