«Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί πρέπει να επιστρέψουν στις δουλειές τους, πιέζουμε πολλή καιρό για αυτό», δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. Μιλώντας για τη γρίπη, ανέφερε στον ΑΝΤ1 ότι ήδη από το καλοκαίρι σημειώθηκαν πολλά κρούσματα, ενώ τόνισε ότι, λόγω του ότι φέτος το χειμώνα δεν θα υπάρχουν μάσκες, ο εμβολιασμός κρίνεται υποχρεωτικός.
Πότε είναι η ιδανική περίοδος για το εμβόλιο κατά της γρίπης
Η γρίπη είναι σε έξαρση από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι το πολύ και μέχρι τέλος Μαρτίου, κάτι που, όπως είπε, κάνει ιδανικό για εμβολιασμό το διάστημα τέλος Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη. Όσο για τον κορωνοϊό, παραδέχθηκε πως υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων και των νοσηλειών.
Τέλος, σε ερώτηση για τους αιφνίδιους θανάτους, απάντησε ότι, «πρόκειται για άτομα διαφόρων ηλικιών, με διάφορα υποκείμενα νοσήματα, που πρέπει να ομαδοποιηθούν», γιατί λόγω της πανδημίας και των εμβολίων, «ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει» και για το λόγο αυτόν, πρέπει να υπάρχει έρευνα, για να δοθούν απαντήσεις και να εφησυχάσει ο κόσμος.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 69 ετών η Ολυμπία Βύζα. Η κηδεία της εκλιπούσης θα γίνει την Τετάρτη 15 Απριλίου 2026 και ώρα 17:00, από
-
Σαν σήμερα το 2012 ο Αρχιφύλακας Ντρίβας Νικόλαος τραυματίστηκε εν ώρα υπηρεσίας και κατέληξε σε νοσοκομείο στο «424» στη Θεσσαλονίκη.
-
Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός ζευγαριού που έφυγε από τη ζωή με διαφορά δύο ημερών, με την κηδεία τους να τελείται σήμερα στην
-
Τεράστια ήταν η ταλαιπωρία των οδηγών χθες (13/4) κατά την επιστροφή τους από τις πασχαλινές διακοπές, καθώς στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα
-
Την Τρίτη της Διακαινησίμου (14 Απριλίου) το απόγευμα στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Συμφερουπόλεως στην
-
Η αναμονή κρατάει ακόμα και την 1 ώρα - Μεγάλα προβλήματα μέσα και έξω από τα τούνελ - Λόγω των έργων, οι δύο λωρίδες γίνονται μία!
-
Η σημερινή εικόνα, αποτυπώνει τη φυσιολογική κάμψη μετά την έντονη αγοραστική δραστηριότητα των εορτών
-
Τραγωδία εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα στην περιοχή των Καρυών, στο Άγιο Όρος, όπου ένας μοναχός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.
-
Λόγω των έργων δημιουργήθηκε ένας ασφυκτικός «λαιμός μπουκαλιού» που δημιούργησε τεράστιες ουρές
-
Με αγάπη, υπομονή, συγκίνηση και βαθιά κατάνυξη, οι κάτοικοι του Ταγαροχωρίου στόλισαν και φέτος έναν ιδιαίτερο και περίτεχνο Επιτάφιο




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.