Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μέγας Φίλιππος «άλωσε» τον Βόλο - Νίκησε τον Ολυμπιακό με 70-78

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής πέτυχε ο Φίλιππος Βέροιας. Οι παίκτες του Ευθύμη Κοθρά πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση και κέρδισαν την ομάδα του Ολυμπιακού σ' ένα ματς που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Βόλου. Το τελικό σκορ ήταν 70-78. H ομάδα της Βέροιας μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και από τα πρώτα λεπτά, πήρε προβάδισμα που το κράτησε μέχρι το τέλος του αγώνα. 

Το ημίχρονο βρήκε τον Φίλιππο να είναι μπροστά με 15 πόντους, με φοβερή άμυνα και πολλές λύσεις στο σκοράρισμα. Στην επανάληψη, αν και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπούνε και πάλι στο ματς, δεν κατάφεραν να μειώσουν το σκορ και δίκαια το ροζ φύλλο αγώνα πήγε στην ομάδα της Ημαθίας.

Κορυφαίος παίκτης για τον Φίλιππο ο Ελευθεριάδης με 27 πόντους και ακολούθησε σε απόδοση ο Αποστολίδης με 14 πόντους και 4 τρίποντα.

Δεκάλεπτα: 15-27, 29-44, 46-67, 70-78

Ολυμπιακός Βόλου (Μπουντούρης): Γιάκας, Στεφόπουλος 2, Παρασχάκης, Νταραντάντας 2, Γουάμπα 16, Νίκολης 21 (4), Σταθούρος, Μπουντούρης Κ. 2, Δημητρόπουλος, Γιαννίκος, Μπουντούρης Σ., Ντίαθ 27 (2).

Φίλιππος Βέροιας (Κοθράς): Αποστολίδης 14 (4), Ιγγλέζος 6 (2), Καραγιώργος 2, Νικάι 2, Δημάλης 3 (1), Ελευθεριάδης 27 (3), Ξενιτίδης 8 (1), Κωνσταντινίδης 6, Κάτζος, Μπένας 10 (2), Πολυμένης, Αμανατίδης.

Διαιτητές: Σαρακενίδης-Αναστασιάδης Β.-Τσάνταλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ