Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τέλος οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στην αγορά της Βέροιας

Όχι μόνο δεν βοήθησαν, αλλά ζημίωσαν τον θεσμό
Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας ενημερώνει τους εμπόρους ό,τι με βάση το ν.4965/2022 ΦΕΚ 162Α΄ του άρθρου 6 καταργούνται οι ενδιάμεσες εκπτώσεις και τα καταστήματα θα είναι κλειστά όλες τις Κυριακές του Νοεμβρίου και του Μαΐου. Όπως αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας: «Σύμφωνα με την πάγια άποψη της Διοίκησης της ΕΣΕΕ και των Εμπορικών Συλλόγων οι ενδιάμεσες εκπτώσεις όχι μόνο είχαν μηδενική απόδοση, αλλά ζημίωναν γενικότερα τον θεσμό των εκπτώσεων.

Κι αυτό, επειδή προκαλούσαν σύγχυση στον καταναλωτή, ο οποίος περίμενε μεγάλες εκπτώσεις αλλά δεν τις είχε, αφού οι δυνατότητες των επιχειρήσεων να διαθέσουν με μειωμένες τιμές κατά τις οριοθετημένες περιόδους ήταν εξ’ αρχής περιορισμένες».

5 σχόλια:

  1. Καλά κάνετε...από δω και πέρα να τα φοράτε εσείς οι μαγαζατορες τα εμπορεύματα σας...εμείς οι πολίτες θα επιλέξουμε είτε τα ρούχα προηγούμενων ετών είτε τα εκπτωτικά από το διαδίκτυο.Μην παραπονιέστε που δεν ψωνίζουμε από τα μαγαζιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νάνε καλά ο πολιτικός από την Λαμία έχει ότι θέλεις ρούχα παπούτσια τσάντες κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά σταματήσανε!! Φτάνει πια με τους ψευτοαριστοκρατες.Τερμα οι τσαμπα μάγκες.Ο καθένας να ψωνίζει όσο φτάνει η τσέπη του.. Αλλιώς στα κινέζικα....ή στα στοκατζιδικα των eshop.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κακώς που δεν θα γίνουν γιατί ήταν μια ευκαιρία να ψωνίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ