Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με σκηνές από Βέροια το νέο video clip της Μάγδας Πένσου

Υπέροχη φωνή, με άψογη σκηνική παρουσία
Η Μάγδα Πένσου επιστρέφει δυναμικά στην δισκογραφία μ' ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι. Η σπουδαία ερμηνεύτρια από τη Βέροια ανέβασε στο YouTube το νέo τραγούδι-video clip, που αναμένεται να αγαπηθεί από τους χρήστες του διαδικτύου. Με τίτλο «Μπρος στο κατώφλι σου» σε στίχους και μουσικοί του Βαλάντη Γαούτση. Παίζουν οι μουσικοί: Βασιλική Μαζαράκη, βιολί, Μιχάλης Πορφύρης, τσέλο, Άκης Κατσουπάκης, πιάνο, μπάσο, ενορχήστρωση. Σκηνοθεσία – φωτογραφία: Παύλος Τσανακτσίδης.


Αξίζει να σημειωθεί πως το video clip έχει πολλές σκηνές από την πόλη της Βέροιας και ειδικότερα από την Εβραϊκή Συναγωγή και τα γύρω στενά. Η Μάγδα Πένσου για μια ακόμη φορά απέδειξε το τεράστιο ταλέντο και την καλλιτεχνική της οντότητα. Υπέροχη φωνή και άψογη σκηνική παρουσία!

Το τραγούδι ανήκει στους παρατηρητές που ερωτεύονται τις ψυχές των ανθρώπων. Στις ψυχές που μάχονται με τα σώματα που κατοικούν και σ' εκείνους τους ερωτευμένους, που παραλίγο να ευλογηθούν με το αμοιβαίο. Η θλίψη έχει πολλές παραμέτρους.

Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, η αίσθηση της ελπίδας, είναι μία από αυτές. Ερωτευόμαστε ψυχές που μας μοιάζουν, ιδίως όταν εκείνες, μας μοιάζουν στο βαθμό θλίψης και προβληματισμού που διανύουμε ανά περιόδους. Αυτό είναι και το απαραίτητο κοινό στοιχείο μεταξύ τους, απ' όπου προκύπτει ο ισχυρός δεσμός. Όταν παρατηρείς τον έρωτα, παρατηρείς τον εαυτό σου.

Ακούστε το:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ