Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανακαλύψτε τα μοναδικά φυτικά σαπούνια της Herbstore.gr

Γιατί να επιλέξετε τα φυτικά σαπούνια της Herbstore.gr;

Η απάντηση είναι η σύσταση που περιέχουν τα χειροποίητα σαπούνια της. Τα υλικά που χρησιμοποιεί η Herbstore.gr είναι ξεχωριστά και ιδιαίτερα, γιατί περιέχουν εκτός από το πολύτιμο κρητικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και άλλα εκλεκτά έλαια, όπως, έλαιο καρύδας, αβοκάντο, βούτυρο κακάο, αμυγδαλέλαιο και καριτέ σε μεγάλη ποσότητα. Ακόμα, καθαρίζουν υπέροχα, ξεβγάζονται τέλεια, ενώ παράλληλα ενυδατώνουν και σέβονται την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνουν αίσθημα ξηρότητας.

Επίσης, ο χρωματισμός των σαπουνιών γίνεται με βότανα και μπαχαρικά, ενώ ο αρωματισμός τους γίνεται μόνο με αγνά αιθέρια έλαια. Τέλος, η μακρά ωρίμανση, (3 με 4 μήνες) οδηγεί στην παραγωγή του καλύτερου ποιοτικά σαπουνιού ενώ η χρήση του ελαιολάδου, προσφέρει όλα τα ευεργετικά υλικά που διατηρούνται και μεταφέρονται αναλλοίωτα – δίχως θερμική καταπόνηση.

Δείτε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα σαπούνια της Herbstore.gr: 

Σαπούνι Ελαιολάδου Αλόη Βέρα


Είναι φτιαγμένο από έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο, νερό, ζάχαρη και τζελ Αλόη Βέρα. Η δράση του εστιάζει στην ακμή, στις δερματοπάθειες, την ψωρίαση, την πιτυρίδα καθώς είναι και αντιμυκητιακό.


Σαπούνι Ελαιολάδου Σοκολάτα



Χειροποίητο Σαπούνι ομορφιάς ιδανικό για το πρόσωπο και το σώμα, 100% φυσικό. Ο συνδυασμός της σοκολάτας και του βουτύρου κακάο, δημιουργούν ένα λαχταριστό άρωμα σοκολάτας. Το βούτυρο κακάο προσφέρει αναρίθμητα οφέλη στην επιδερμίδα, είναι γνωστό για τις αντιγηραντικές ιδιότητες, και έχει βιταμίνες Ε και Κ που κάνουν το δέρμα να λάμπει. Από την άλλη, το κακάο χάρη στο μαγνήσιο, το φώσφορο και την ουσία θεοβρωμίνη, διώχνει την κούραση και την υπνηλία, ενώ μελέτες αποδεικνύουν ότι λειτουργεί ως αγχολυτικό και βελτιώνει τη διάθεση.


Σαπούνι Ενεργού Άνθρακα



Ο ενεργός άνθρακας είναι ένα ιδιαίτερα πορώδες, άμορφο στερεό το οποίο συνήθως παρασκευάζεται σε μορφή μικρών σφαιριδίων ή σκόνης. Ο ενεργός άνθρακας έχει την ικανότητα να προσροφά στην επιφάνειά του μικρομοριακές οργανικές ουσίες (που προέρχονται από την αποσύνθεση οργανικών ουσιών), πάσης φύσεως οσμές (που προέρχονται από αέρια ή και την αποσύνθεση οργανικών ουσιών), αέρια, χλώριο και ποικίλες ακόμη ουσίες.


Σαπούνι Ελαιόλαδου Ρόδι



Είναι φτιαγμένο από έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο, νερό, ζάχαρη και χυμό ροδιού. Είναι ιδανικό για ευαίσθητα και γερασμένα δέρματα, καθώς έχει αντιρυτιδικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Επίσης, προσφέρει βαθύ καθαρισμό στο πρόσωπο και η συχνή χρήση έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην εμφάνιση και την υγεία της επιδερμίδας.



Βρείτε τη Herbstore.gr στις σελίδες της στα social media: Facebook & Instagram

☎ +30 23310 62472, +30 2331 502 411, +30 698 572 9561


Περισσότερα προϊόντα της Herbstore.gr θα βρείτε στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ