Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«TULIP» espresso bar - Εξαιρετικές ποικιλίες καφέ για μέγιστη δυνατή απόλαυση σε ένα φλιτζάνι

Καφέ - Καφεκοπτείο - Take away

Πόση απόλαυση καφέ μπορεί να περιέχει ένα φλιτζάνι; Η απάντηση βρίσκεται τόσο κοντά μας, στην πλατεία Ωρολογίου. Στο «TULIP» espresso bar, σε κάθε καφέ που μας προσφέρει μας συστήνει και μια νέα εμπειρία. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε γίνει αρκετά απαιτητικοί στο θέμα του καφέ και ο ουρανίσκος μας έχει εκπαιδευτεί σε εκλεκτές ποικιλίες. Τότε τι είναι αυτό που ξεχωρίζει το «TULIP»;




Το «TULIP» espresso bar απευθύνεται στους γνήσιους εκφραστές του Τρίτου Κύματος και επιδιώκει την παρουσίαση μοναδικών προφίλ καφέ που στοχεύουν στην επίτευξη της μέγιστης δυνατής απόλαυσης από ένα φλιτζάνι.




Οι baristi που ετοιμάζουν τον καφέ μας στο «TULIP» espresso bar είναι άνθρωποι με βαθιά γνώση και εμπειρία, ενώ στην προετοιμασία, όπως μας ανέφεραν, για να καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα άριστο προϊόν κάθε φορά, δίνεται η απαραίτητη προσοχή σε όλα τα στάδια. «Από την ποιότητα του νερού, την ποιότητα του καφέ, τα μηχανήματα (επεξεργασίας νερού, τη μηχανή espresso και τους μύλους του καφέ), την καθαριότητα των μηχανημάτων, ενώ καθημερινά προσφέρουμε έναν πολύ φρέσκο καφέ».




Επειδή ο καλύτερος καφές, είναι ο καφές που σου αρέσει, στο «TULIP» θα βρούμε ποικιλίες που μπορούν να καλύψουν όλο το κοινό της Βέροιας, από ένα απλό blend Λατινικής Αμερικής μέχρι φρέσκους μονοποικιλιακους καφέδες από Βραζιλία, Κόστα Ρίκα, Γουατεμάλα, Αιθιοπία, όπως επίσης Decaf Mexico χωρίς χημική επεξεργασία, πλυμένος μόνο με νερό, κρατώντας όλα τα γευστικά χαρακτηριστικά του καφέ, κατάλληλο για όποιον θέλει να απολαύσει τον καφέ του χωρίς καφεΐνη! 

Μονοποικιλιακοί καφέδες 100% Arabica από μεγάλα υψόμετρα με πλούσια γεύση και μακρά επιγευση. Επίσης στο TULIP θα βρείτε επιλεγμένα τσάι με αποξηραμένα φρούτα, άνθη, βότανα όπως και βιολογικά. 




Διατίθεται φρεσκοκομμένος «πολίτικος» Ελληνικός καφές και όλες οι ποικιλίες espresso - φίλτρου αλέθονται προσεκτικά σε κορυφαία μηχανήματα για τους αγαπημένους μας home Barista που θέλουν να απολαύσουν την μαγιά του specialty coffee στο σπίτι!

Τι... τύπος καφέ είστε;

Θέλετε γλυκόπιοτη γεύση; Επιλέξτε Brazil. Θέλετε έντονη γεύση καφέ χωρίς πίκρα; Costa Rica είναι ο καφές σας. Θέλετε μια πιο ήπια γεύση με γλυκιά οξύτητα αποξηραμένων φρούτων; Απολαύστε την Guatemala. Και φυσικά η Ethiopia με έντονη γεύση, απολαμβάνουμε ένα λουλουδάτο προφίλ με σπάνια αρώματα!

«TULIP» espresso bar
Πλατεία Ωρολογίου (Ρακτιβάν 5), Βέροια
Like us on facebook: TULIP espresso bar
Follow us on instagram: tulip_espresso_bar












3 σχόλια:

  1. μπράβο στα παιδιά, έχω πάρει αρκετές φορές από εκεί καφέ και ομολογώ ότι έχω εντυπωσιαστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καλύτερος καφές της πόλης με διαφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άψογοι επαγγελματίες και φοβερός καφές. Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ