Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Το Ρολόι» προτείνει: Minimal και Statement κοσμήματα που θα φοράς για πάντα

Πού πρέπει να επενδύσουμε και ποια είναι τα all-time-classic κοσμήματα; 
Το Κοσμηματοπωλείο "Το Ρολόι" απαντά και δίνει τις δικές του συμβουλές! Οι καταναλωτές συνήθως επιλέγουν μεταξύ minimal και statement προτάσεων. Τα minimal είναι κομμάτια με ιδιαίτερα κομψό σχεδιασμό, είναι ιδανικά για κάθε ντύσιμο και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας! Ένα ζευγάρι μικρών κρίκων, διακριτικά κολιέ και σκουλαρίκια, ρολόγια σε γήινα χρώματα και κλασικά μέταλλα, είναι μερικές από τις επιλογές που θα ακολουθήσεις αν προτιμάς αυτή την κατηγορία.

Υπάρχουν όμως και αυτοί, που όταν αγοράζουν ένα κόσμημα ή ένα αξεσουάρ, αναζητούν την ιδιαιτερότητα και προσπαθούν να δηλώσουν την ταυτότητα τους μέσω των κοσμημάτων τους. Επιλέγουν κοσμήματα και αξεσουάρ διαφορετικά κάθε φορά, με έντονα χρώματα, γεωμετρικά σχήματα και έντονα μέταλλα.



Μη χάνεις χρόνο! Επισκέψου το κοσμηματοπωλείο Το Ρολόι στο φυσικό κατάστημα που βρίσκεται στη Βέροια, Κεντρικής 109 ή στο eshop μας.

Ακολούθησε το Κοσμηματοπωλείο το Ρολόι Καλιαμάνης στο Facebook και στο Instagram.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ