Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ανατίναξαν» την Πατρίδα Κουρκούλης & Κελεκίδου - Ρεκόρ συμμετοχής

Χιλιάδες κόσμου για τα «Παιδιά της Άνοιξης»
Μια ανεπανάληπτη βραδιά με την Κέλυ Κελεκίδου και τον Νίκο Κουρκούλη, απόλαυσαν την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν στο γήπεδο της Πατρίδας. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευστάθιος Χωραφάς διοργάνωσε μια μοναδική συναυλία, αλληλεγγύης, στήριξης και αγάπης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ανέγερση του νέου «σπιτιού» των Παιδιών της Άνοιξης, του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας που κατασκευάζεται στην Πατρίδα.

Το γήπεδο «βούλιαξε» από κόσμο που θέλησε να διασκεδάσει με τους αγαπημένους καλλιτέχνες, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια των Παιδιών της Άνοιξης που έχει ξεκινήσει εδώ και 2 χρόνια. Οι διοργανωτές συναρμολογούσαν και τοποθετούσαν συνεχώς τραπέζια προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που κατέφθανε συνεχώς στο γήπεδο. Οι εθελοντές στα σημεία εξυπηρέτησης για το φαγητό και το ποτό έδωσαν για ακόμα μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς τα σουβλάκια βγήκαν... sold out!


Το κέφι άναψε νωρίς, με την πίστα να γεμίζει, καθώς βραδιά άνοιξε φυσικά με ποντιακά, με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο στο τραγούδι και τον Γιάννη Χωραφαΐδη.


Στη συνέχεια στην σκηνή ανέβηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς» Αντώνης Καγκελίδης και η πρόεδρος του ΔΣ των Παιδιών της Άνοιξης Νόρα Σαρκατζή, που ευχαρίστησαν τον κόσμο για την αθρόα προσέλευση και την στήριξή τους.


Πρώτη εμφανίστηκε η Κέλυ Κελεκίδου, ξεσηκώνοντας το κοινό. Συγκινητική στιγμή, όταν κάλεσε στην σκηνή την Μαρία Βασιλείου, ένα από τα Παιδιά της Άνοιξης, για να τραγουδήσουν μαζί το αγαπημένο τραγούδι της Μαρίας, «Μα το Θεό». 


Το κέφι απογείωσε ο Νίκος Κουρκούλης, που τραγούδησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του αλλά και ποντιακά τραγούδια, ενώ στη συνέχεια το ζευγάρι ανέβηκε μαζί στην πίστα, με τον κόσμο να χορεύει μαζί τους μέχρι αργά.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ