Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ο Συνεργός» του Γιώργου Χριστοδούλου: Μια υπόθεση δολοφονίας στη Βέροια που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Η υπόθεση της εξάφανισης μιας νεαρής κοπέλας από τη Βέροια πριν από 18 περίπου χρόνια, έχει χαραχτεί με ανεξίτηλα γράμματα στην μνήμη της τοπικής κοινωνίας και έλαβε μεγάλη δημοσιότητα από τα τηλεοπτικά κανάλια. Αυτή η πραγματική ιστορία, ενός από τα πιο γνωστά εγκλήματα που συγκλόνισαν την ελληνική κοινωνία, αποτέλεσε την έμπνευση για τη συγγραφή και το ανέβασμα ενός νέου θεατρικού έργου, με μια διαφορά όμως: Το έργο αυτό δεν επικεντρώνεται στο θύτη, ούτε στο θύμα. Το έργο επικεντρώνεται στην παρουσία του ξαδέλφου του θύτη ο οποίος ήταν "ο συνεργός".

Σε μια εποχή που τα όρια του καλού και του κακού διερευνώνται εκ νέου, ο Γιώργος Χριστοδούλου, στην τρίτη του προσωπική σκηνοθεσία, μαζί με τους ηθοποιούς της παράστασης, προσπαθούν να κατανοήσουν το πώς ένας άνθρωπος, μια ολόκληρη κοινωνία, γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη συνεργός. 
Η παράσταση θα ανέβει σε θέατρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ