Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα εποχή στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου

Με την ορκωμοσία ενός εξαίρετου γιατρού Ουρολόγου στο βαθμό Διευθυντή και την παραλαβή και εγκατάσταση υπερσύγχρονου Εξωσωματικού Λιθοτρύπτη, η Ουρολογική κλινική περνάει σε μια νέα εποχή. Την σχετική ανακοίνωση έκανε προσωπικά ο Διοικητής Ηλίας Πλιόγκας, ο οποίος δήλωσε πως: «Το Νοσοκομείο Βέροιας είναι το μοναδικό περιφερειακό νοσοκομείο που θα διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας σύστημα Λιθοτρυψίας».


9 σχόλια:

  1. Μην κραυγαζετε για τα αυτονοητα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπραβο
      εχω κανει 3 λιθοτρυψιες και τις 3 αναγκαστικα
      πηγα Θεσσαλονικη .
      και τα εσκασα σε ιδιωτικη κλινικη και εχασα τη μερα μου να παω και να ρθω.

      Διαγραφή
    2. Ούτε κραυγές ούτε αυτονόητα. Και γιατρός και μηχάνημα. Επιτέλους ουσία για το Νοσοκομείο μας.Αυτη είναι η διαφορά.

      Διαγραφή
    3. Τα οποία αυτονόητα εδώ και χρόνια δεν είχαν γίνει!

      Διαγραφή
  2. Το όνομα του γιατρού είναι Κοσμάς Καζανάς και είναι εξαίρετος επιστήμονας και καταπληκτικός άνθρωπος! Είμαι ΑΜΕΑ και με έχει βοηθήσει πολύ! Το όνομα μου είναι Κωνσταντίνος. Συγχαρητήρια γιατρέ. Πάντα επιτυχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και από μας συγχαρητήρια γιατρέ Κοσμά και εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από σένα είσαι εξαιρετικός γιατρός και σαν άνθρωπος αγαπητός σε όλους. Σου ευχόμαστε όλα τα όλα πάντα εεπιτυχίες Κώστας Μαρία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιβεβαιώνω που ο γιατρός Κοσμάς καζάνας είναι εξαιρετικός άνθρωπος εξαιρετικός γιατρός επιστήμονας επειδή τον γνωρίζουμε μας έχει βοηθήσει και μας εξυπηρετεί με τα καλύτερά του. Του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και συγχαρητήρια γιατρέ Κώστας Μαρία Σφουγγαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια γιατρέ!!!!Εξαιρετος και μας βοηθήσατε πολύ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα καλά, ας μάθουν να γράφουν άρθρα όμω:, φωτογραφία του διοικητή, το όνομα του διοικητή αλλά το πιο σημαντικό από όλα, το όνομα του γιατρού, δεν αναφέρεται. Μάθετε να σέβεστε τους επιστήμονες, κανένας δεν ενδιαφέρεται ούτε για το όνομα ούτε για τη φάτσα του διοικητή (κάθε διοικητή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ