picasion.com
picasion.com
http://picasion.com/

Giveaway ΔΩΡΟκάρτα 150€ στο instagram της «Spot Team»!

Σπεύσατε! Ο διαγωνισμός λήγει στις 30/9! 
Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που συνήθως ανανεώνουμε την γκαρνταρόμπα μας, που αγοράζουμε τα πρώτα φθινοπωρινά ή και χειμερινά κομμάτια, φόρμες, αθλητικά παπούτσια και σακίδια για την νέα σχολική χρονιά. Και τι σκέφτηκε η «Spot Team» για να υποδεχθούμε μαζί της και με τον καλύτερο τρόπο την νέα σεζόν; Αποφάσισε να μας κάνει ένα υπέροχο δώρο, μια ΔΩΡΟκάρτα αξίας 150€ για αγορές στο www.spoteam.gr. Μπες στο instagram της «Spot Team» και ακολούθησε τα βήματα κάτω από το post του διαγωνισμού. Δείτε αναλυτικά:

Όροι συμμετοχής:

❶ 𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 @spoteam.gr
❷ 𝐋𝐢𝐤𝐞 στη φώτο του διαγωνισμού.
❸ 𝐓𝐚𝐠 2 φίλους στα σχόλια.

Το Giveaway ξεκίνησε την Σάββατο 17/09/22 και λήγει τη Παρασκευή 30/09/22

1 τυχερή/ός θα κερδίσει μία ΔΩΡΟκάρτα αξίας 150,00 €. Η επιλογή νικήτριας/τή, θα γίνει με χρήση πιστοποιημένης εφαρμογής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα, ενώ θα ανακοινωθεί και στα stories μας.

Καλή επιτυχία!

*Η ΔΩΡΟκάρτα μπορεί να εξαργυρωθεί στο spoteam.gr και αφορά αποκλειστικά τα ΝΕΑ προϊόντα. Είναι δεκτή μόνο για αγορές ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από τη ΔΩΡΟκάρτα. Οποιοδήποτε ποσό στην κάρτα δεν εξαργυρώνεται ούτε ανταλλάσσεται με χρήματα και δεν μπορεί να καταμεριστεί και να χρησιμοποιηθεί σε περισσότερες από μία (1) παραγγελίες. Η ΔΩΡΟκάρτα έχει ισχύ 3 μηνών από την αγορά της. Μετά το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος η ΔΩΡΟκάρτα ακυρώνεται αυτόματα.

⚠️⁠ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ⚠️⁠

- Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ηλικίας άνω των 18 ετών και μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας!⁠

- Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου πρέπει να ακολουθήσεις και τα τρία (3) βήματα που αναφέρονται παραπάνω. Κάθε χρήστης που ακολουθεί επιτυχώς και τα τρία βήματα, θα συμμετέχει με μία μόνο συμμετοχή στο διαγωνισμό ανεξαρτήτως αριθμού σχολίων που θα κάνει. ⁠

- Αυτό το giveaway δεν επιχορηγείται, υποστηρίζεται ή διεξάγεται από το Instagram, ούτε συνδέεται μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ