Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτυχίες του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας

Με επιτυχία ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος μετά τις διακοπές του καλοκαιριού για τους αθλητές του ομίλου. Στο Πανελλαδικό τουρνουά Ε2 που διεξήχθη στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης πήραν μέρος στην κατηγορία Α12 οι Εκμεκτσογλου Κωστής, Σίμος Γιάννης, Δάμτσιος Μανώλης, Κουμπουλίδης Μιχάλης ενώ στην κατηγορία Κ12 αγωνίστηκε η Κουκουλομάτη Τανια. Μεγάλος πρωταγωνιστής στην κατηγορία των αγοριών ο Εκμεκτσόγλου, ο οποίος μετά από διαδοχικές νίκες έφθασε μέχρι των ημιτελικό κατακτώντας την 3η θέση. Πολύ καλές εμφανίσεις για τους υπόλοιπους αθλητές ειδικά για τον Σίμο Γιάννη και την Κουκουλομάτη Τανια που έφθασαν πολύ κατά στην 8 και 4 αντίστοιχα.

Ο πρόεδρος του Ομίλου συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προσπάθεια που καταβάλουν και τις επιτυχίες τους καθώς επίσης και τους προπονητές Κουκουλομάτη Σταύρο και Παπαδοπούλου Κορίνα.

Οι εγγραφές στο Όμιλο Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας συνεχίζονται! 
Πληροφορίες στο 6978154532

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ