Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εντείνει τις προσπάθειες για ενδυνάμωση Αστυνομίας και Πυροσβεστικής ο Μπαρτζώκας

Στην Πυροσβεστική και το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας βρέθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, στο πλαίσιο της έντονης κινητοποίησής του, για ενδυνάμωση των Υπηρεσιών, καταγραφή των προβλημάτων και εξεύρεσης λύσεων, αλλά και συνεργασίας με τις αρμόδιες αρχές για την ασφάλεια των πολιτών. Με το Διοικητή της Π.Υ. Αλεξάνδρειας Γρηγόρη Γερόπουλο και τον Υποδιοικητή Χρήστο Αρβανιτίδη, ο Βουλευτής συζήτησε για ζητήματα προσωπικού, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην ανάγκη μεταπήδησης της Πυροσβεστικής Αλεξάνδρειας από κατηγορία Δ´ σε Γ´, προκειμένου να μη γίνονται μεταθέσεις και αποδυναμώνεται η Υπηρεσία. Επιπρόσθετα, κατέγραψε όλες τις ανάγκες σε εξοπλισμό, καθώς και τις κτιριακές ενέργειες, που απαιτούνται για την αναβάθμιση του κτιρίου και δεσμεύθηκε, ότι θα μεσολαβήσει για την άμεση υλοποίηση τους, όπως έχει πράξει κατά το παρελθόν.




Παράλληλα, ο Τάσος Μπαρτζώκας επανέφερε το ζήτημα της δημιουργίας Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη Βεργίνα και εξέτασε με τους Υποδιοικητές, σχετικές ανάγκες για δημιουργία Κλιμακίου, σε άλλες περιοχές, όπως πχ στην Εγνατία Οδό.




Στο ίδιο καλό κλίμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Βουλευτή, στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας. Συνεχάρη τον Υποδιοικητή του Τμήματος και το Διοικητή Ασφάλειας, για την αξιοποίηση και την ετοιμότητα των νέων ομάδων ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ, οι οποίες συνέβαλαν στη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας, των πολιτών της Αλεξάνδρειας, ζήτημα για το οποίο είχε παρέμβει έγκαιρα και καταλυτικά ο Τάσος Μπαρτζώκας. Από τη μεριά του, ο Βουλευτής διαβεβαίωσε ότι στέκεται έμπρακτα δίπλα τους, γιατί η ασφάλεια των πολιτών είναι μεγάλη προτεραιότητά του.


Mπαρτζώκας: «Όλοι κάτω από το δίχτυ προστασίας της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας!»

Νέα μέτρα προστασίας του εισοδήματος των πολιτών, αλλά και κίνητρα για τις επιχειρήσεις ψηφίζουμε σήμερα στη Βουλή, επιδιώκοντας να σταθούμε δίπλα στους πολίτες αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Συγκεκριμένα, τροποποιώντας τον Κρατικό Προϋπολογισμό και αυξάνοντας τις κρατικές δαπάνες, προχωρούμε σε:

◦ Κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για όλα τα εισοδήματα του 2023

◦ Αύξηση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης- εσωτερικής καύσης, με δυνατότητα περαιτέρω αναπροσαρμογής και παράτασης αν χρειαστεί

◦ Επέκταση της εξαίρεσης από την καταβολή τέλους επιτηδεύματος, για τους αγρότες κανονικού καθεστώτος, για το έτος 2022

◦ Εξαίρεση από την καταβολή τέλους επιτηδεύματος, για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αυξάνουν τις θέσεις απασχόλησης

◦ Αύξηση του ετήσιου στεγαστικού επιδόματος φοιτητών στα 1500 ευρώ, το οποίο μπορεί να φτάσει και τις 2000 ευρώ, αν πρόκειται για μισθωμένη κατοικία που τη μοιράζονται δυο φοιτητές

Ο Βουλευτής, ενόψει της ψήφισης των νέων μέτρων στήριξης της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, δήλωσε «Κάνουμε πράξη το σύνθημά μας «δίπλα στον πολίτη, δίπλα στην κοινωνία» και με μετρημένες κινήσεις, επιστρέφουμε στην κοινωνία τις υπεραποδόσεις της ελληνικής οικονομίας. Μιας οικονομίας που δυναμώνει μέρα με τη μέρα και που με, συνετά και προσεχτικά βήματα, θα μας επιτρέπει να στηρίζουμε ακόμα πιο δυναμικά τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις!»

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ