Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Ημαθία τιμώμενη στο 4ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας της Κρήτης

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νάουσας Νίκο Καρανικόλα , τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Ημαθίας και του Δήμου Βέροιας, παρουσία του Αντιδημάρχου Τουρισμού Γιώργου Σισαμάκη, είχε το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στη Λότζια.

Η αντιπροσωπεία των αυτοδιοίκητων στελεχών του νομού Ημαθίας βρίσκεται στο Ηράκλειο με αφορμή το Φεστιβάλ Γαστρονομίας που διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου, καθώς φέτος δύο από τις ημέρες του Φεστιβάλ που πραγματοποιείται 23-27 Σεπτεμβρίου, είναι αφιερωμένες στη γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα των τριών δήμων, Αλεξάνδρειας-Βέροιας-Νάουσας, του Νομού Ημαθίας.


Στο πλαίσιο αυτό η Ημαθία μέσω της δράσης «Ημαθία Quality», θα έχει την δυνατότητα να προβάλει τα ημαθιώτικα προϊόντα αγροδιατροφής και τις μοναδικές συνταγές της κουζίνας της Ημαθίας , τα οποία συνδέονται με στοιχεία του πολιτισμού και της παράδοσης της περιοχής. Με την ολοκλήρωση της συνάντησης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

1 σχόλιο:

  1. Είναι τιμή για την Ημαθία να βραβεύεται στην Κρήτη.Ιδιαιτερα συγχαρητήρια στον Κώστα τον Καλαϊτζίδη.Μια απορία όμως έχω η Καρδούλα ως τι είναι εκεί και μάλιστα κουβάλησε και όλη την οικογένεια της.Αν είναι με χρήματα της Αντιπεριφερειας συγγνώμη αλλά δεν συμφωνώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ