Quantcast

http://picasion.com/

Οικονόμου: «Ο Τσίπρας είπε ασύστολα ψεύδη στη Βέροια»

Για «ασύστολα ψέματα» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από τη Βέροια (δείτε εδώ). «Αντί για πολλά λόγια, δύο μόνο σημεία απέναντι στα ασύστολα ψέματα του κ. Τσίπρα», σημειώνει ο κ. Οικονόμου και προσθέτει: «Η Ελλάδα, χάρη στον μηχανισμό που εφαρμόζει, έχει χαμηλότερες τελικές τιμές καταναλωτή στα τιμολόγια ρεύματος από τον μέσο όρο της ΕΕ. 

Την ίδια μέρα που ο κ. Τσίπρας περιφέρει την καταστροφολογία και την απόγνωση του, ανακοινώθηκε ότι η Ελλάδα έχει, στο δεύτερο τρίμηνο του έτους, την 5η υψηλότερη ανάπτυξη στην ΕΕ, ύψους 7,7%, με το ΑΕΠ της χώρας να είναι πάνω από το επίπεδο που είχε πριν από την πανδημία. 

Με αυτά τα όπλα στηρίζουμε έμπρακτα την κοινωνία και τις επιχειρήσεις στις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Με ενσυναίσθηση, γνώση, επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Όχι με γραφικότητες και μυθολογίες».

9 σχόλια:

  1. Μίλησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη που λέει μόνον αλήθειες στον ελληνικό λαό,τα τελευταία τρία χρόνια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε πας καλά; Ο τσίπρας ψέματα; Αντε ρε απο δω δεξιοί. Θα δείτε τι θα πάθετε την τέταρτη φορά αριστερά. Αριστερά βγαίνοντας. Οχι μπαίνοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ εξυπνο για ναναι αληθινο....μην βιαζεσαι πισω εχει το αχλαδι την ουρα...ειρωνα....

      Διαγραφή
  3. Eno esi les alithies. Milai enas ellinas patriotis pu sas exi sindemenous me kairo. Kali epitixia ke stous dio sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αγαπητος σας δηλωνε ...εγω δεν θα προσφωνησω ποτε τον ΠΘ της Β Μακεδονιας ....ελα μου που τον προσφωνησε και τον καλεσε στην Θεσσαλονικη και εμεις χειροκροτουμε ...πολυ τυρι ρε πατριωτες πολυ...

      Διαγραφή
  4. Από την Σκύλα στην Χάρυβδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για όσους έχουν αντλίες θερμότητας που καταναλώνουν τρελλο ρεύμα κοιτάξτε τι θα κάνετε..για πετρέλαιο και φυσικό αέριο βρήκατε λύσεις..για όσους θερμαινονται δυστυχώς με αντλία θερμότητας?τιμωρία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενώ ο μιτσοτακης μόνο αλήθειες λέει.... 🐑🐑 Τσιπρα θα λέτε κ θα κλαίτε δεξιουλιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ