Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χιτσκοκικό φινάλε και πρόκριση για τη «Βασίλισσα» - Νίκησε 2-1 τα Χανιά

Με γκολάρα του Φασίδη στην παράταση η Βέροια προκρίθηκε στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 2-1 επί της ομάδας των Χανίων.Ένα, σε γενικές γραμμές, πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις, που ξεκίνησε στραβά για τη Βέροια με τον τραυματισμό του αρχηγού Στέλιου Μαραγκού στο ζέσταμα, παρακολούθησαν οι φίλαθλοι της “Βασίλισσας του Βορά” στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για το Κύπελλο Ελλάδας.

Βέροια και Χανιά ξεκίνησαν αναγνωριστικά την αναμέτρηση, κρατώντας… αποστάσεις. Πρώτη απείλησε η “Βασίλισσα” με ένα δυνατό σουτ του Μπουκουβάλα αρκετά έξω από την περιοχή στο 5ο λεπτό, αλλά ο Κατσιμήτρος αντέδρασε αντανακλαστικά κρατώντας το “μηδέν” της άμυνάς του.

Στο πεντάλεπτο μεταξύ 13ου και 18ου λεπτού, η Βέροια πέρασε δύσκολες στιγμές στο δικό της τρίτο του γηπέδου με αρκετά λάθη και δύο επικίνδυνα μακρινά σουτ της χανιώτικης ομάδας να ανησυχούν, αλλά να μη τιμωρούν.

Η Βέροια ξανά απείλησε στο 27ο λεπτό, με τον Bouoli να επελαύνει από τον κεντρικό διάδρομο, να ντριμπλάρει δύο παίκτες, αλλά το τάκλιν του Ναζίμ στη γωνία της μικρής περιοχής να δίνει τέλος στην πολύ όμορφη προσπάθεια του Καμερουνέζου.

Η μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο, για τη “Βασίλισσα” ήρθε στο 29ο λεπτό, όταν ο Ντουμάνης “τσίμπησε” τη μπάλα μέσα στην περιοχή για τον Ορφανίδη, ο οποίος με εντυπωσιακό “ψαλιδάκι” προσπάθησε να τη στείλει στα δίχτυα και τον Brian Ganchier να τη διώχνει ακριβώς πάνω στη γραμμή.

Επόμενη μεγάλη ευκαιρία στο 39′ και πάλι για τη Βέροια, με τον Bouoli να κλέβει την μπάλα από τον Guedes λίγο έξω από την περιοχή να σουτάρει χαμηλά, αλλά ο Κατσιμήτρος είχε και πάλι απάντηση.

“Σεφτέ” στα γκολ έκανε ο Παπαχρήστος στο 41′, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του τερματοφύλακα των Χανίων στο σουτ του Μπουκουβάλα από το ύψος του πέναλτι και άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ εντός της περιοχής.

Διαβάστε τι έγινε στη συνέχεια του αγώνα και απολαύστε πλούσιο φωτορεπορτάζ εδώ






13 σχόλια:

  1. Η ομάδα ήταν αυτή που έπρεπε με πάθος δύναμη τρεξίματα καλές ενέργειες ήταν πραγματική βασίλισσα!!!!3 παίχτες ακόμα έμπειρους θα μιλούσαμε διαφορετικά ..αξίζουν συγχαρητηρια σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε τα λες καλα !! Εβγαζε αυτοματισμους η ομαδα . Καμια σχεση με περυσι .. Τελικα αυτοι οι Μπικες μονο Φρου Φρου και αρωματα ηταν . Μπραβο στη νεα ΔΙΟΙΚΗΣΗ !!!

      Διαγραφή
  2. Ρε το λαμογιο τον αγράμματο.... Να ναι καλα οι σπονσορες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στην λαμογιά έχεις τα πρωτεία, τρίψε τα ματάκια σου τώρα

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΕΛΟ ΚΙ ΑΠ΄ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ, ΓΚΕΚΕ;;;

      Διαγραφή
    3. κόψε την χολή καρφώνεσαιιι

      Διαγραφή
    4. ΠΟΝΑΣ; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

      Διαγραφή
  3. Ο προπονητής αν και νωρίς είναι εξαιρετικός ...έκανε ομάδα με το τπτ είχε εναλλακτικές στην πρώτη στραβή δεν φοβήθηκε να κάνει αλλαγές όπως βλέπαμε πέρυσι και πιστεύει σε όλους τους παίχτες.απο τη μεριά τους οι παίχτες ήξεραν τη ήθελαν μέσα στο γήπεδο 70 λεπτα ποδόσφαιρο κυριαρχίας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι παίχτες πραγματικά παλικάρια ήταν χθες πάθος κ δύναμη Πετρίτσια και στο γκολ μπήκαν όλοι μέσα όλος ο πάγκος πέρυσι που να καταφέρουν να το κάνουν μόνο πλερουα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο διοίκηση και παίχτες, πάμε δυνατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν είσαι στην τετράδα τα Χριστούγεννα, μετά ΟΛΑ γίνονται. Αρκεί να είσαι στην τετράδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν αρχίσουμε να παίζουμε με σοβαρές ομαδες στο πρωταθλημα θα δείξουμε τι γινεται..ένα γκολ ακόμα να τρώγαμε,σήμερα θα κραζάτε τον προπονητή και δεν θα τον εξυμνουσατε.οπότε έλεος...Μεσοεπιθετικά καλουτσικοι..αμυντικά όμως άστα να πάνε..θέλει δουλειά ακόμα..αλλά καλοί σε γενικές γραμμές σε σχέση με πέρυσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμυντικά που λέτε άστα να πανε έλειπαν δύο βασικοί Μαραγκός και στικας αλλά μάλλον εισασταν σε άλλο γήπεδο..εγώ και να έχανε η ομάδα θα χειροκροτουσα γιατί είχα χρόνια να δω πάθος και δύναμη κ τους αναπληρωματικούς να μπαίνουν όλοι μέσα να πανηγυρίσουν αυτή είναι η βασίλισσα

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ