Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στελέχη της κυβέρνησης στον Σεβασμιώτατο

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας επίσκεψη από κυβερνητικό κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον Υφυπουργό Οικονομικών και Βουλετή Ημαθίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών κ. Λεωνίδα Χριστόπουλο, τον Βουλευτή Καβάλας κ. Μακάριο Λαζαρίδη και τη Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μαρία Νάτσιου.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τα κυβερνητικά στελέχη και τη συνοδεία τους στη Βυζαντινή Βέροια, «στην μικρή Ιερουσαλήμ» με τον μεγάλο αριθμό βυζαντινών και μεταβυζαντινών ναών και ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής μας Εκκλησίας Απόστολος Παύλος και ο προστάτης και πολιούχος της πόλεως, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τους ευλογούν, να τους προστατεύουν και να τους δίδουν δύναμη στο έργο τους, ενώ δεν παρέλειψε να προσφέρει στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη την έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως με τίτλο: «Ερατεινή Ημαθία» και άλλα αναμνηστικά.

Ακολούθησε διάλογος για θέματα που άπτονται του πολιτισμού και των προοπτικών της επαρχίας μας.








5 σχόλια:

  1. Όλοι οι άριστοι μαζεμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δεσπότης είναι δύναμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Βλαχογιάννη ποιον εκπροσωπούσε ;;;;;
    Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη
    Με το ζόρι να την αναδείξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Βλαχογιάννη είδε στήσιμο για φωτογραφία και χώθηκε και αυτή χαχαχα......το κυνηγάει αλλά δεν της βγαίνει το θέμα με την πολιτική.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο δεσπότης είναι μόνος του POWER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ