Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η νέα γενιά θα φέρει την αλλάγη

Από τον Γραμματέα Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθιας Σάββα Τσιχλακίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: «3 Σεπτέμβρη 1974 - 3 Σεπτέμβρη 2022! 48 χρόνια ΠΑΣΟΚ, 48 χρόνια δημοκρατικής συμπαράταξης, 48 χρόνια σοσιαλδημοκρατίας. Ημέρα αφιερωμένη στον μοναδικό ηγέτη της Ελλάδος Ανδρέα
Παπανδρέου και στο κίνημα που έφερε την πρόοδο και την ελπίδα. Το κίνημα που δημιούργησε τομές και μεταρρυθμίσεις που κανείς δεν μπορεί και δεν δικαιούται να αμφισβητεί! 

Η παράταξη που λοιδορήθηκε όσο καμία άλλη. Δικαίως ή αδίκως ας κριθεί από τα έργα της και από αυτά που προσέφερε σε αυτόν τον τόπο! 

 48 χρόνια μετά είμαστε εδώ γεμάτοι με την ελπίδα της αλλαγής μ' έναν νέο οραματιστή πρόεδρο Νίκος Ανδρουλάκης και ζητάμε την ευκαιρία να αποδείξουμε πως η νέα γενιά με την στόφα ενός ιστορικού κινήματος μπορεί και θα καταφέρει να φέρει την αλλάγη».

9 σχόλια:

  1. Νέα γενιά 40 χρόνων λογικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδού ο Μεσσίας ερχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν κρίνω από τον νέο πρόεδρο. Κρίμα πολύ λίγος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο εξαφανισμένος γραμματέας της Ημαθίας εμφανίστηκε στην Αθήνα. Ας θυμηθεί τις φωτογραφίες του με τα στελέχη της ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές... Κρίμα για την παράταξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντροφε αυτοί με τις κωλοτούμπες τους τα ισοπέδωσαν όλα!!!

      Διαγραφή
  5. Βρε ούστ από εκεί. Μας καταστρέψατε ήδη μία φορά. Η ιστορία δεν θα επαναληφθεί. Τουλάχιστον όχι όσο είναι ακόμη ζωντανοί όσοι έζησαν την δεκαετία του '80 και του '90.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σάββα κάτσε στην επιχείρηση του μπαμπά και άσε τις καρέκλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαββα να ξέρεις ότι είμαστε περήφανοι για σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σάββα προχωρά μην ακούς κανένα. Άσε τους χομπίστες «σχολιαστές» του καναπέ και του καφενείου να λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ