Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα άλλαξε όλα! H «αγρότισσα» Ράνια αφήνει τους πάντες άφωνους, δύο χρόνια μετά το Big Brother

Πέρασαν κιόλας 2 χρόνια από τη συμμετοχή της πολυσυζητημένης Ράνιας Καραγιάννη στον πρώτο κύκλο του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ όπου η ίδια προκάλεσε αίσθηση τόσο με την εντυπωσιακή της εικόνα όσο και με τον χαρακτήρα της. Η όμορφη Ημαθιώτισσα έμεινε στη συνείδηση του κοινού ως η «αγρότισσα του Μεγάλου Αδερφού» και έτσι ακριβώς οι τηλεθεατές επιμένουν να την αποκαλούν. Σήμερα, η Ράνια έχει αλλάξει αρκετά την εικόνα της σε σχέση με αυτό που όλοι θυμόμαστε στο ριάλιτι του καναλιού του Φαλήρου, επιλέγοντας έναν ακόμα πιο εκκεντρικό τόνο του ξανθού για τα μαλλιά της, πολύ έντονο μακιγιάζ και πάντα αποκαλυπτικές εμφανίσεις.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός γοητευτικού άνδρα με τον οποία αναρτά συχνά στιγμιότυπα στα social media. Δείτε τη 2 χρόνια μετά το «Big Brother» στις λήψεις που ακολουθούν:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ