Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Γ Εθνική η Νάουσα - Στήριξη Τσαχουρίδη και νέο Δ.Σ.

Οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις λήφθηκαν το βράδυ της Δευτέρας από το Δ.Σ. του ΦΑΣ Νάουσα και τον πρόεδρο του Αστέρα Τριποτάμου Γιώργο Τσαχουρίδη. 
Ο Γιώργος Τσαχουρίδης δεσμεύθηκε ότι θα υποστηρίξει την ομάδα με όλους τους τρόπους καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικήςπεριόδου. Η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα τον ευχαριστεί για τη μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει μέχρι σήμερα και για την καλή συνεργασία. Σύμφωνα με τις αποφάσεις:

1. Ο Αστέρας Τριποτάμου παραχωρεί το ΑΦΜ στον ΦΑΣ Νάουσα, ξεκινά άμεσα τη διαδικασία μετονομασίας του συλλόγου και προκηρύσσει εκλογές για την αλλαγή της πενταμελούς νυν διοίκησής του.

2. Ο νέος σύλλογος που θα προκύψει θα αγωνιστεί τη φετινή περίοδο με το όνομα της Νάουσας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

5 σχόλια:

  1. "Στο τιμόνι της Νάουσας ο Τσαχουρίδης" η είδηση. Κάποιος παράγοντας τον Ιούλιο με μακροσκελή ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον τοπικό Τύπο, δήλωνε ότι αποχωρεί από το ποδόσφαιρο "αηδιασμένος" και ότι έκλεινε ο "κύκλος" του. ΕΡΩΤΗΣΗ-ΑΠΟΡΙΑ: Ο νέος ηγέτης της Νάουσας έχει καμία σχέση με τον προαναφερθέντα παράγοντα ή πρόκειται για συνωνυμία; Αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσει για το αν η "συνταγή" που διώχνει τόσο γρήγορα την "αηδία", έχει τα ίδια ευεργετικά αποτελέσματα και σε άλλες πλην του ποδοσφαίρου περιπτώσεις. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή η παρατήρηση.
      Αλλά αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους, τουλάχιστον το Ποδόσφαιρο στην πατρίδα μας. Η ίδια αντίληψη κυριαρχεί και στο επιχειρείν. Για αυτό και έρχονται και μας αλώνουν οι ξένες εταιρείες, με τα ειδικευμένα στελέχη τους, σε κάθε επίπεδο. Είπαμε ότι είμαστε η χώρα των μέτριων... σε όλα.

      Διαγραφή
    2. Να το γενικεύσω λίγο,των άχρηστων θέλεις να πεις και να το προχωρήσω, των ρουφιάνων, τον ραγιάδων, των απολίτιστων, των μακριά από μένα κι ας καεί το σύμπαν, των αδιάφορων, των κουτοπόνηρων, των συμφεροντολόγων, των τα ξέρω όλα, των ξέρεις ποιος είμαι εγώ; και πολλά άλλα.

      Διαγραφή
  2. Η διοίκηση της Νάουσας τον ευχαριστεί....Οι παραγωγοί κ οι υπόλοιποι?????!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς ΒΕΡΟΙΩΤΗ:"Στο τιμόνι της Νάουσας ο Τσαχουριδης: ήταν ο τίτλος της αρχικής ανάρτησης και με αυτόν ξεκίνησα το σχόλιο. Προς τί η διορθωτική παρέμβαση;
    Υ.Γ. Με το νέο τίτλο, δεν αλλάζει κάτι. Το ΕΡΩΤΗΜΑ-ΑΠΟΡΙΑ παραμένει αναλλοίωτο. Η συνταγή κατά τής "αηδίας" αποτελεί κοινωνική απαίτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ