Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανήλικοι Ρομά επιτέθηκαν σε μαθητές στην περιοχή του Εργοχωρίου

Αναστατωμένοι οι γονείς ζητούν από τις αρχές να επιλύσουν το πρόβλημα
Δυστυχώς, η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Εργοχώρι δεν είναι καθόλου καλή. Οι Ρομά έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους στον οικισμό και τα προβλήματα στην περιοχή δεν άργησαν να έρθουν. Σύμφωνα με σημερινές καταγγελίες, η παραβατικότητα των ανηλίκων έχει ξεφύγει από κάθε όριο. 
Χωρίς λόγο και αιτία, τρομοκρατούν μαθητές που φοιτούν στο 6ο Γυμνάσιο, το ΕΠΑΛ και το 5ο Λύκειο. 

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου δημιούργηθηκε σοβαρό επεισόδιο επίθεσης σε μαθητές, με τους γονείς να αναγκάζονται να καλέσουν την Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να επιληφθεί της κατάστασης. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ανήλικος Ρομά, οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας. 

Οι κάτοικοι του Εργοχωρίου είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι και ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να προβούν σε άμεσες ενέργειες, ώστε να επανέλθει η τάξη και η ηρεμία στα σχολικά συγκροτήματα, αλλά και σε όλη τη γειτονιά.

Τέλος, επειδή πολλά ακούγονται για την υπό κατάληψη περιοχή, πρόκειται για ιδιοκτησίες ιδιωτών (όχι του Δήμου ή του Δημοσίου) με αποτέλεσμα το πρόβλημα να μην μπορεί να λυθεί εάν δεν κινητοποιηθούν οι ιδιοκτήτες της καταπατηθείσας έκτασης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, τις επόμενες μέρες οι κάτοικοι του Εργοχωρίου θα ζητήσουν διά της νομικής οδού τον άμεσο εντοπισμό των ιδιοκτητών από την Εισαγγελία Βέροιας.

19 σχόλια:

  1. Γιατί, πότε φύγαν από κει; Κι αν φύγαν κάποιοι ήταν για να χουν περισσότερα ορμητήρια και εντός πόλης. Βολικό κιόλας για κάποιους ιδιοκτήτες από σπίτια σχεδόν τρώγλες που επιτέλους τα νοίκιασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι καθαρή συκοφαντία, οι ΓΙΟΥΦΤΟΙ είναι ενταγμένοι στο κοινωνικό σύνολο με ενέργειες του δημάρχου και της Μπατσαρά, και δεν κάνουν τέτοια πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελείωσαν τα προγράμματα δωρεάν παροχή κατοικίας (σε σπίτα ή σε ξενοδοχεία) και επέστρεψαν στην παλιά ζωή , αυτοί αποκλείεται να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο , είναι οι ύαινες της δικής μας ζούγκλας .

      Διαγραφή
  3. Όταν η αρπαγή γίνεται τρόπος ζωής για μια ομάδα ανθρώπων σε μια κοινωνία, με την πάροδο του χρόνου αναπτύσσουν ένα νομικό σύστημα που την νομιμοποιεί και έναν ηθικό κώδικα που την επιβραβεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν λεγαμε τοτε που φυγαν απο τα ιδ. οικοπεδα ο Δ.Β. να τα φραξει ( καλα τα καθαρισε ) και να χρεωσει τα εξοδα στους ιδιοκτητες τους και να υπάρχει συχνότατος ελεγχος και φύλαξή τους για τυχόν επανακαταληψη κανενας δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σας φταίνε οι ιδιοκτήτες; Το ότι είναι η χώρα σαν κλχανείο δεν το καταλαβαίνετε. Οι άνθρωποι φοβούνται να κινηθούν εναντίων των γιούφτων. Και τι να φράξει; Την επόμενη μέρα θα έχουν κλέψει τις σιδεριές...

      Διαγραφή
    2. εαν ειναι ετσι με τις σιδεριες τοτε αυτο ισχυει για ολα τα μερη και ολα τα οικοπεδα. με την πρωτη επιθεση τους, αμεση εμφανιση - επεμβαση του νομου και μετρα καταστολης οπως συμβαινει παντου στις υπολοιπες ιδιοκτησίες.

      Διαγραφή
  5. Που είναι η ένδοξη Χωροφυλακή που την έβλεπαν οι γύφτοι και κατουριόντουσαν πάνω τους.
    Ακόμη και για απλή επαιτεία συλλαμβάνονταν και οδηγούνταν στα κρατητήρια για ''μασάζ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κατάσταση δεν αλλάζει. Οι ψυχοπονιάρηδες (που βγάζουν και το κατιτίς τους) περάσαν σχεδόν σε όλα τα κόμματα την γραμμή ''θα ενταχθούν''. Βέβαια 50 χρόνια μετά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Κουράγιο και να προσέχετε τα παιδιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι ιδιωτικός χώρος ο δήμος δεν μπορεί να επέμβει.... Άμεσα να καλέσουν τους ιδιοκτήτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε αυτούς τους ανθρώπους αν δεν δωθεί δουλειά με αυστηρούς όρους συμπεριφοράς δεν μπορούν να αλλάξουν ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NOMIZEIΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΕ ΝΟΜΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...

      Διαγραφή
  9. Τα γυφταριά μόνο τον άγραφο νόμο φοβούνται, τον γραμμένο νόμο τον έχουν πρωϊνό μεζέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ JIPS'Y OFELOS KANENA MONO ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΑΝΖΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,,ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ..ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τους μαζευεις ολους τους ΓΙΟΥΦΤΟΥΣ της Ελλαδας και επαναλειτουργεις τις δομες της Γιαρου και της Μακρονησσου μεχρι να γινουν απο ζωα που ειναι Ανθρωποι!!! Καμια αλλη λυση δεν υπαρχει!! Θα ηρεμισουν ολοι οι Ελληνες επιτελους!!! Δεν τους θελει ΚΑΝΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι γιουφτοι δεν κάνουν τέτοια πράματα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και λίγα σας κάνουν.
    Καλά να πάθετε.
    Να μάθετε να ψηφίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΦΡΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΕ ΣΙΔΕΡΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ