Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (8/8 - 14/8)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Η δυσμενής όψη Άρη – Κρόνου μπλοκάρει για τα καλά την δράση και την ενέργειά μας, μας θέτει εμπόδια τα οποία δεν μας επιτρέπουν να κινηθούμε ελεύθεροι και αυτόνομοι, αισθανόμαστε ότι κουβαλάμε στην πλάτη μας ένα βαρύ φορτίο και οι συνθήκες είναι απόλυτα σκληρές με αποτέλεσμα να δίνουμε έναν πολύ σκληρό αγώνα! Αυτή την Πέμπτη λοιπόν οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε μπορούν να χαρακτηριστούν επώδυνες, αν δεν προσέξουμε πολύ την συμπεριφορά μας αλλά και αν δεν επιστρατεύσουμε την ανοχή μας στην περίεργη και ίσως άσχημη συμπεριφορά των άλλων.
Αποφεύγουμε με κάθε τρόπο συγκρούσεις και προστατεύουμε όλες τις διαπροσωπικές μας σχέσεις! Σημαντικό είναι να δείξουμε προσοχή και σε ατυχηματάκια που μπορεί να προκληθούν. Τα ζώδια που οφείλουν περισσότερο να προσέχουν είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και ιδιαίτερα του εκείνοι του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που για εσένα έχει την ποικιλία του, δεν θα λείψει η χαρά, η ανεμελιά, η ξεκούραση αλλά και ο έρωτας, όμως δεν θα λείψουν και οι πιέσεις, τα προβλήματα, αλλά και τα μπλοκαρίσματα ιδιαίτερα σε θέματα οικονομικά! Ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Ταύρου ως τις 20/8 και το χέρι αναγκαστικά βρίσκεται μόνιμα στο πορτοφόλι για να πληρώνεις όλα όσα είσαι υποχρεωμένος να καλύψεις, ενώ διάχυτο θα είναι το αίσθημα της ανασφάλειας. Καθώς οδεύουμε στην Πανσέληνο στις 12/8 , νιώθεις ότι πολλές από τις προσωπικές επιθυμίες και τα θέλω σου πρέπει να αλλάξουν, γιατί υπάρχουν εμπόδια … Αναγκάζεσαι να κάνεις «εκπτώσεις» σε όλα όσα ονειρευόσουν ή σχεδίαζες! Προσοχή στις φιλικές συγκρούσεις! Σημαντική θα είναι αυτό το μήνα η παρουσία και η υποστήριξη από την οικογένεια, ιδιαίτερα ως τις 11/8 όπου η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου! Από τις 20/8 ο Άρης από τους Διδύμους σε βάζει σε μία νέα περίοδο δράσης, πρωτοβουλιών και κινητικότητας. Η Νέα Σελήνη στις 27 Αυγούστου στο ζώδιο της Παρθένου, σου επιβάλει νωρίς – νωρίς να μπεις και πάλι στο πρόγραμμα της καθημερινότητας και στην ρουτίνα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Κριέ, υπάρχει η ευκαιρία για έναν νέο έρωτα που θα σε συναρπάσει και θα σε οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές ζωής. Αν είσαι ελεύθερος ο μήνας έχει τα «τυχερά» και τα απρόσμενά του, τα οποία θα σε συναρπάσουν. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία γνωριμία ως τις 12/8 όπου μαζί θα απολαύσετε το υπόλοιπο του καλοκαιριού μέσα στα μέλια και στο πάθος! Αν είσαι σε σχέση δένεσαι ουσιαστικά με το ταίρι σου και ζείτε όμορφες στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Αύγουστος ο μήνας της ανεμελιάς και των διακοπών, σε βρίσκει με την επιθυμία να απολαύσεις όμορφες στιγμές, κάτι το οποίο και πραγματοποιείται, δεν παύει όμως να καραδοκούν και οι προκλήσεις στον οικονομικό τομέα. Ο Άρης κινείται σε όλη την πορεία του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου, τα έξοδά είναι αυξημένα και το χρήμα φεύγει πολύ γρήγορα από το πορτοφόλι σου. Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού στις 2/8 εγκυμονεί ξαφνικές ανατροπές σε κάποιο οικονομικό σχέδιο, ή κάποιο έξτρα έξοδο το οποίο θα πρέπει να καλύψεις. Αντίστοιχα στις 7/8 το τετράγωνο Άρη – Κρόνου σου σφίγγει τα λουριά προκειμένου να περιορίσεις τις καλοκαιρινές σπατάλες. Σε όλη την πορεία του μήνα, θα πρέπει να κάνεις συγκροτημένη διαχείριση στα οικονομικά προκειμένου να διανύσεις τον πιο ξεκούραστο μήνα της χρονιάς, πιο ανέμελα και με λιγότερες εκπλήξεις. Αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 25-31 Μαρτίου, δέχεσαι τύχη, προστασία και ξεγλιστράς από τις οικονομικές παγίδες του μήνα. Από τις 27/8 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο και με τον Άρη να έχει περάσει στους Διδύμους είστε σε εγρήγορση να βάλετε μπροστά τα εργασιακά σας σχέδια !

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Ο μήνας είναι ιδανικός για να συγκροτήσεις θέματα φυσικής κατάστασης λύνοντας ότι σε ενοχλούσε. Από τις 27/8 ευνοείσαι για έναρξη διατροφής ή αθλητικής δραστηριότητας.


♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, ένας δυναμικός αλλά και προκλητικός μήνας ανοίγεται μπροστά σου! Ο φετινός Αύγουστος δεν έχει τόση ξεκούραση και ανεμελιά, σίγουρα έχει νεύρα, έχει γεγονότα αλλά και σε πολλές περιπτώσεις ξεβόλεμα από τις σταθερές σου συνήθειες. Ο Άρης και ο Ουρανός από το ζώδιο σου, σίγουρα σε παρασύρουν να κάνεις την δική σου προσωπική επανάσταση και να προβείς στις μεγάλες αλλαγές ζωής. Ο Κρόνος βάζει τα εμπόδια και σου ζητά να κλείσεις ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος και να μπεις στην αρχή μίας νέας εποχής! Η Πανσέληνος στις 12/8 στο ζώδιο του Υδροχόου, σου ανατρέπει τα δεδομένα ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, το μέλλον …. Στα θετικά νέα του μήνα είναι ότι ως τις 11/8 υπάρχουν οι τρυφερές επικοινωνίες ή και οι κοντινές αποδράσεις που σε βοηθούν να ανασυντάσσεσαι, ενώ από τις 11/8 και έπειτα ενισχύονται τα ψυχικά σου αποθέματα και λαμβάνεις στήριξη από την οικογένεια! Από τις 20/8 ο Άρης περνά στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει για 7 ολόκληρους μήνες. Μπαίνεις σε μία περίοδο όπου τα έξοδα θα τρέχουν και εσύ θα δίνεις τον δικό σου αγώνα για να υπερασπιστείς τα συμφέροντά σου! Τέλος, η Νέα Σελήνη στις 27/8 στο ζώδιο της Παρθένου προσφέρει ανανέωση στην αισθηματική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο μήνας είναι προκλητικός για τα αισθηματικά σου, πολύ παραπάνω ωστόσο το πρώτο 15νθήμερο του μήνα. Αν είσαι σε σχέση, έχει έρθει η ώρα να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για την πορεία της και να κρίνεις πιο λογικά τι αξίζει, τι θέλεις και τι πρέπει να κάνεις. Αν δεν έχεις σχέση, ο μήνας είναι ακατάλληλος για μία σοβαρή νέα γνωριμία. Μπορείς να ζήσεις μόνο μία περιπέτεια, η οποία όμως θα έχει πολύ μικρή διάρκεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Φετινός Αύγουστος, δεν είναι τόσο χαλαρός και ξεκούραστος για το ζώδιο σου, οι ευθύνες σου είναι πολλές και οι ανησυχίες για τα επαγγελματικά δεν μπορούν να παραλειφθούν. Ο Άρης κινείται στο ζώδιο σου ως και τις 20/8, ο μήνας σε βρίσκει ετοιμοπόλεμο δίνεις τον δικό σου αγώνα για να πετύχεις τους στόχους σου (προσωπικούς, επαγγελματικούς, οικονομικούς), ωστόσο το διάστημα 2-14/8 χαρακτηρίζεται «εύφλεκτο» σε γεγονότα δεδομένου ότι ο Ήλιος από το Λέοντα και ο Άρης από το ζώδιο σου σχηματίζουν δύσκολες γωνίες με τον Ουρανό από το ζώδιο σου και τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Οι προκλήσεις της εποχής αφορούν τα επαγγελματικά, βιώνεις ξεκαθαρίσματα ή έχεις σημαντικά εμπόδια που ανατρέπουν τα σχέδιά σου. Οι πιέσεις που δέχεσαι εντείνουν την ανησυχία και για την οικονομική σου πορεία, ενώ ο σχεδιασμός και η οργάνωση κρίνονται απαραίτητες ενέργειες, δεδομένου ότι ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/8 όπου θα εντείνει τις οικονομικές σου ανάγκες αλλά και τα έξοδά σου.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Άρης είναι στο ζώδιο σου και σε γεμίζει με δυναμισμό και σθένος! Η φυσική σου κατάσταση είναι εξαιρετική χωρίς να έχεις κάτι που θα σε ενοχλήσει!

♊ Δίδυμος

Γενικά


Μήνας σημαντικών αποφάσεων αλλά και ενεργοποίησης είναι ο Αύγουστος για σένα αγαπητέ μου Δίδυμε. Το πιο σημαντικό νέο του μήνα είναι η είσοδος του μαχητή Άρη, στο ζώδιο σου στις 20/8, όπου και θα παραμείνει για 7 ολόκληρους μήνες. Μπαίνεις λοιπόν σε μία περίοδο δράσης, ενέργειας, μαχητικότητας αλλά και σπουδαίων εξελίξεων για την προσωπική σου ζωή! Στο ξεκίνημα του Αυγούστου και ως τις 11του μήνα δέχεσαι εύνοια στα οικονομικά σου και οι συνθήκες θα σου επιτρέψουν να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά! Με την σκληρή Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο τις μετακινήσεις, την οργάνωση ταξιδιών, ενώ δεν θα λείψει το άγχος για την εξέλιξη της εργασίας σου! Ο μήνας σε προδιαθέτει όμως να κλείσεις εκκρεμότητες και να μπορέσεις να ευχαριστηθείς και την ανεμελιά των διακοπών και τις νέες γνωριμίες ιδιαίτερα από τις 11/8 και μετά! Σημαντικές ενάρξεις προβλέπονται από τις 27/8 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, πολύ πιθανή είναι μία μετακόμιση ή κάποια αλλαγή στο χώρο του σπιτιού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεση σου αυτό τον Αύγουστο είναι να παίξεις επικοινωνιακά, να φλερτάρεις, να γνωρίσεις κόσμο να δικτυωθείς παραπάνω και γιατί όχι να ζήσεις κάτι ανάλαφρο και όπου βγάλει! Αν είσαι ελεύθερος όλα αυτά θα καταφέρεις να τα πραγματοποιήσεις και θα ικανοποιηθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου ενώ η σκέψη της επισημοποίησης είναι πολύ πιθανή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τον Αύγουστο ανήκεις στους «τυχερούς» στον οικονομικό τομέα, όπου θα μπορέσεις να περάσεις τον πιο καυτό μήνα του καλοκαιριού ικανοποιημένος από τα έσοδά σου , χωρίς ελλείψεις ή ανησυχίες για την πορεία τους. Η Αφροδίτη ως τις 11 Αυγούστου από το ζώδιο του Καρκίνου συμβάλει στην ενίσχυση του εισοδήματός σου . Το πορτοφόλι σου γεμίζει και έχεις μεγαλύτερη άνεση για να απολαύσεις ξέγνοιαστος τις διακοπές σου, ταξιδεύοντας, αλλάζοντας παραστάσεις και λειτουργώντας γενναιόδωρα και απέναντι στον εαυτό σου και στους άλλους. Αν είναι κάτι που πρέπει να περιορίσεις αυτό το μήνα, είναι ωστόσο την υπερβολή, αλλά και την τάση να παρασύρεσαι σε οικονομικές σπατάλες, που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις. Σημαντικό γεγονός του μήνα για εσένα, είναι ότι ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο σου στις 20/8 όπου θα παραμείνει ως και 25/3/23, μπαίνεις λοιπόν σε ένα δραστήριο αλλά και απαιτητικό διάστημα, όπου καλείσαι να έρθεις σε εγρήγορση τόσο για την οικονομική όσο και για την επαγγελματική εξασφάλιση!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Η φυσική σου κατάσταση είναι καλή αυτό το μήνα, μόνο που εσύ θα είσαι αρκετά αγχωμένος επιβαρύνοντας τον εαυτό σου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, ο Αύγουστος είναι ένας μήνας με έντονα συναισθήματα, άλλοτε ευχάριστα, άλλοτε να γεννούν λίγο παραπάνω το αίσθημα του φόβου ή και της κούρασης από όλα όσα έχεις περάσει. Ως τις 11/8 η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου, ομορφαίνεις, αλλάζεις, περνάς όμορφα, και έχεις και την ρέντα σου στα αισθηματικά! Στις 12/8 σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου η οποία κρίνεται στερητική για τα οικονομικά και με πιέσεις αρκετές, για έξοδα που πρέπει τώρα να γίνουν! Υπάρχει όμως και μία βαθύτατη θλίψη, η οποία και πηγάζει από γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει και δεν τα έχεις ακόμα ξεπεράσει! Με τον Ερμή στην Παρθένο το διάστημα 4-26 Αυγούστου κρίνεται θετικό για μετακινήσεις, να γνωρίσεις κόσμο, να αλλάξεις παραστάσεις, ενώ από τις 28/8 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε προτρέπει να προχωρήσεις σε αποφάσεις για τη νέα σεζόν που ξεκινά! Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους εγκαινιάζει μία νέα 7μηνη περίοδο αρκετά απαιτητική από υποχρεώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου, να σου χαρίζει λάμψη, ερωτισμό και μαγνητισμό! Το πάθος και το συναίσθημα σε κάνουν να αισθάνεσαι πλήρης ενώ ως τις 11/8 ικανοποιούνται και βαθύτερες προσδοκίες σου! Αν δεν έχεις σχέση θα υπάρξει άτομο που θα αγγίξει μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατά την διάρκεια του Αυγούστου τα οικονομικά θα είναι με αρκετά σκαμπανεβάσματα, αρκετές στιγμές θα νιώσεις ότι είσαι είτε του ύψους, είτε του βάθους, παρόλες όμως τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις αυτής της θερινής περιόδου δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες. Πιο ευεργετημένος σε όλη την πορεία του μήνα θα σταθείς εσύ που είσαι Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου, όπου θα έχεις άνοδο επαγγελματική και ευκαιρίες αποκατάστασης, αλλά και άνεση στα οικονομικά ιδιαίτερα από τις 11-18 Αυγούστου! Αν είσαι Καρκίνος και έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεχτικός στα οικονομικά από τις 2-17/8 και στην συνέχεια κοντά στις 27/8, ξαφνικά έξοδα ή και σπατάλες θα σε πάνε πίσω ενώ η Πανσέληνος στις 12/8 προκαλεί οικονομικές αναποδιές που συνδέονται με τα χρήματα που εισπράττεις από τρίτους ή οφείλεις σε αυτούς Αν είσαι καρκίνος του 3ου δεκαημέρου έχεις ένα πιο περιοριστικό Αύγουστο στα οικονομικά όπου θα χρειαστεί να κάνεις θυσίες και περικοπές για να βρεις τις ισορροπίες σου, οι πιο δύσκολες μέρες είναι οι 7,16-18/8,28/8.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Προσοχή στις υπερβολές αυτό το μήνα αγαπημένε μου Καρκίνε, γιατί μπορεί να το ρίξεις στα παγωτάκια και στα μεζεδάκια και να δεις την ζυγαριά να ανεβαίνει!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, ο μήνας των γενεθλίων σου είναι εδώ, και όποιες και να είναι οι πιέσεις, είναι βέβαιο ότι θα είσαι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων και οι μέρες σου θα είναι γεμάτες πάθος, ένταση, απόλαυση, διασκέδαση αλλά και σημαντικά ξεκαθαρίσματα για τη πορεία σου! Ο Άρης και ο Ουρανός από τον Ταύρο σε πιέζουν δυναμικά να αλλάξεις πορεία και κατεύθυνση στα επαγγελματικά σου, στους στόχους σου, να κάνεις την δική σου επανάσταση ή την δική σου μεγάλη αλλαγή! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου (στην ίδια θέση είναι και ο Κρόνος), φέρνει σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Ο Ερμής ως τις 4 του μήνα και η Αφροδίτη από τις 11 έως το τέλος του μήνα στο ζώδιο σου, σε προτρέπουν και να εκφραστείς, να μετακινηθείς, να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις αλλά και να αγαπήσεις εκ νέου τον εαυτό σου, αφήνοντας στην άκρη όποιον δεν σου αξίζει ή δεν σε έχει εκτιμήσει! Στο τέλος του μήνα η είσοδος του Άρη στους Διδύμους αλλά και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σε παρακινούν να κοινωνικοποιηθείς ή και να χαλάσεις χρήματα για ένα σημαντικό σκοπό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μήνας ακραίος για τα αισθηματικά σου ο Αύγουστος, σίγουρα είναι υπέροχος, ενθουσιώδης και απολαυστικός για σένα που είσαι Λέοντας του 1ου δεκαημέρου όπου θα περάσεις μαγικές στιγμές και θα νιώσεις και τυχερός! Εσύ που είσαι Λέοντας του 2ου δεκαημέρου θα έχεις ερωτικές ανατροπές και τα ερωτικά θα είναι πιο άστατα. Όσο για σένα που είσαι Λέοντας του 3ου δεκαημέρου παιδεύεσαι και απογοητεύεσαι από μία σχέση που φτάνει στο τέλος, ή από μία παρελθοντική ερωτική ιστορία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Αύγουστος Λιοντάρι μου τουλάχιστον για τον οικονομικό τομέα θα είναι επιβοηθητικός, δεν παύει ωστόσο το γενικότερο κλίμα του Αυγούστου να κλονίζει γερές βάσεις και θεμέλια σε εργασία, σχέσεις, συνεργασίες, γεγονός που θα εντείνει και τις ανασφάλειές σου . Από τις 4-26 Αυγούστου με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου, λαμβάνεις νέα, έχεις συζητήσεις, επαφές και οικονομικές συμφωνίες. Οι μέρες σου σε προδιαθέτουν να σκεφτείς και να πάρεις αποφάσεις για τον οικονομικό τομέα, αξιοποιώντας το αναλυτικό σου πνεύμα. Η πορεία του Άρη στον Ταύρο και οι δύσκολες γωνίες του με τον Κρόνο αλλά και τον Ουρανό, δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστο τον επαγγελματικό σου τομέα, όπου θα χρειαστεί να είσαι αρκετά συγκροτημένος και οργανωμένος για να αποφύγεις συγκρούσεις, ρήξεις συνεργασιών ή ακόμα και γεγονότα που θα υπονομεύσουν την ασφάλεια και την σταθερότητα τόσο την εργασιακή όσο και την οικονομική. Πιο πιεσμένος θα βρεθείς εσύ που είσαι Λέοντας και έχεις γεννηθεί τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου! Αν είσαι Λέοντας του 1ου δεκαημέρου να αναμένεις τόνωση στις πηγές εσόδων σου από τις 27/8 με τη Νέα Σελήνη στη Παρθένο.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Από φυσική κατάσταση και ομορφιά είσαι στα καλύτερά σου … Νιώθεις καλύτερα με το σώμα σου, βελτιώνεις την διατροφή σου ενώ από τις 11/8 είσαι πόλος έλξης μαγνητίζοντας πάνω σου όλα τα βλέμματα!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, ο Αύγουστος είναι ένας μήνας νέων εμπειριών αλλά και προετοιμασίας για σημαντικά εγχειρήματα τα οποία θα ακολουθήσεις για το επόμενο επτάμηνο! Από τις 4/8 ο Ερμής κινείται στο ζώδιο σου, είσαι σε ετοιμότητα για μετακινήσεις, γνωριμίες, το μυαλό είναι σε εγρήγορση και είσαι ιδιαίτερα εκφραστικός! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε κοινωνικοποιεί ως τις 11 του μήνα και προσφέρει και την ευκαιρία για φλερτ μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον! Ως τις 20/8 ο Άρης από τον Ταύρο σε παρακινεί να δραπετεύσεις από την ρουτίνα και να κάνεις νέα επεκτατικά σχέδια! Στην συνέχεια η είσοδός του στους Διδύμους είναι εξέχουσας σημασίας για εσένα, γιατί μπαίνεις σε μία μεγάλη πορεία αγωνιστική για τα επαγγελματικά σου! Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου στις 27/8 σε ωθεί σε σημαντικές ανακατατάξεις στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αγαπητέ μου Παρθένε εσύ που ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, εμπλουτίζεις την ερωτική σου ζωή και γεμίζεις με πάθος, γίνεται ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα από τις 27/8. Εσύ που είσαι του 2ου δεκαημέρου πες ναι, σε μία πρωτότυπη και εκκεντρική γνωριμία που θα σε συναρπάσει, έρχονται αλλαγές στη προσωπική σου κατάσταση! Εσύ που είσαι Παρθένος του 3ου δεκαημέρου, αγχώνεσαι με τα επαγγελματικά και θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα στα αισθηματικά … απέφυγε κάτι τέτοιο για να μην απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που ο φετινός Αύγουστος είναι ένας μήνας με δύσκολες συνθήκες, εσύ αγαπητέ Παρθένε είσαι αισιόδοξος, προσαρμόσιμος στα δεδομένα και πιο ευνοημένος για να διατηρήσεις κάποιες ισορροπίες στα οικονομικά. Ο Ερμής από τις 3-26 Αυγούστου κινείται στο δικό σου ζώδιο, και εκτός από τις καλοκαιρινές μετακινήσεις, βρίσκεσαι και σε πνευματική εγρήγορση προκειμένου να συγκροτήσεις τις υποχρεώσεις σου ή και να βρις λύση στα οικονομικά. Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 11/8 και ο Άρης στον Ταύρο ως τις 20/8 σας παρακινούν να κλείσετε εκκρεμότητες και να προβείτε σε νέα σχέδια και νέα συμφωνητικά δεν παύει όμως να συναντάτε και εμπόδια ή και προκλήσεις, ενώ κοντά στις 12/8 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο είστε αγχωμένοι για την πορεία των πρακτικών σας υποθέσεων. Από τις 26/8 ο Ερμής από το Ζυγό προσφέρει σημαντικές επικοινωνίες που θα συντελέσουν για την εξέλιξη οικονομικών συμφωνητικών. Οι Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου σε όλη τη πορεία του μήνα βρίσκεστε κερδισμένοι μέσω έξτρα εσόδων που λαμβάνετε.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Νιώθεις και είσαι απόλυτα δυνατός, χρειάζεται όμως να μην υπερβάλεις στην κινήσεις σου, στις αντιδράσεις σου αλλά και στην διατροφή σου!

♎ Ζυγός

Γενικά

Ο Αύγουστος για σένα Ζυγέ μου έχει πάθος, ένταση αλλά και ….. αρκετά έξοδα για σένα! Ο Άρης από τον Ταύρο σε κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικό, παθιασμένο, ανατρεπτικό και σαρωτικό, δεν παύει όμως στον οικονομικό τομέα να «σκάνε» ξαφνικά αναποδιές και ζητήματα που πρέπει να τακτοποιήσεις! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις για την πορεία της αισθηματικής σου ζωή, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις κάποια κενά, να θέλεις κάτι περισσότερο από αυτό που σου προσφέρεται, ή και να υπάρχει θυμός και ένταση! Όλα αυτά τα δύσκολα συναισθήματα αρχίζουν να υποχωρούν από τις 15 του μήνα, όπου απολαμβάνεις στιγμές κα διασκεδάζεις παρέα με πρόσωπα που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα! Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους εσένα θα σε ευνοήσει πολύ, έτσι λοιπόν από τις 20/8 και για 7 ολόκληρους μήνες διανύεις ένα στάδιο βελτίωσης της ζωής σου, με νέες ενδιαφέρουσες εμπειρίες και περιπέτειες αλλά και νέες προοπτικές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτό το μήνα γεννιέται η επιθυμία να πάρεις μία πιο σοβαρή πορεία στα αισθηματικά σου! Αν είσαι Ζυγός του 1ου δεκαημέρου έχεις τα τυχερά σου και η συντροφικότητα τονώνεται! Ιδανικότερο διάστημα η περίοδος 11-18/8. Αν είσαι Ζυγός του 2ου δεκαημέρου, περνάς ωραίες στιγμές, όμως τα συναισθήματά σου έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα! Αν είσαι Ζυγός του 3ου δεκαημέρου, το μενού έχει πάθος, ερωτισμό, αλλά και ευκαιρίες σταθεροποίησης και δέσμευσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τον Αύγουστο δεν θα στερηθείς την ανεμελιά, την χαλάρωση και την διασκέδαση, όμως τα οικονομικά δεν θα είναι στο στάδιο που επιθυμείς. Ως τις 20 Αυγούστου όπου ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, είσαι ανήσυχος έχεις αρκετά έξοδα που τρέχουν, αλλά και θέματα γραφειοκρατικά, τραπεζικά που τρέχουν και που πρέπει να ανταποκριθείς. Επιπλέον, καβγαδάκια, ανατροπές και ρήξεις για οικονομικά είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου, πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Είναι σκόπιμο λοιπόν σε όλη την πορεία του μήνα, να λειτουργήσεις συγκρατημένα αλλά να έχεις και εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ο προϋπολογισμός σου πέσει έξω. Σε κάθε περίπτωση αυτό το μήνα φρόντισε να αποφύγεις να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα ή ακόμα και το να κάνεις μία τολμηρή οικονομική επένδυση. Σταδιακά από τις 20/8 οι οικονομικές πιέσεις φθίνουν και μπορείς να απολαύσεις ένα πιο χαλαρό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Θέλεις να αράξεις σε μία παραλία και να αποφορτιστείς από κάθε έννοια που σε γέμισε η χρονιά μέχρι σήμερα και αυτό είναι κάτι που πραγματικά θα κάνεις!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Ο Αύγουστος δεν είναι ο μήνας που θα χαλαρώσεις αγαπητέ μου Σκορπιέ στην ξαπλώστρα και θα περάσεις ήρεμες στιγμές… Είναι ένας μήνας επεισοδιακός και αναμορφωτικός, όμως τα γεγονότα του θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που άλλοτε δίσταζες και δεν μπορούσες. Ως τις 11 του μήνα η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, προσφέρει τις ευκαιρίες για ένα ταξίδι, για αναζωογόνηση και για νέες εμπειρίες, ενώ και η αισθηματική ζωή έχεις τις καλές στιγμές, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος που μπορείς να προσμένεις από μία νέα γνωριμία! Η Πανσέληνος στις 12 του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου με την συμμετοχή του Άρη, του Κρόνου και του Ουρανού, είναι αρκετά σκληρή και απογοητευτική, σου προκαλεί νεύρα, συγκρούσεις και προβληματισμούς για σχέσεις και για συνεργασίες! Από τις 20 Αυγούστου ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, εντείνει τα έξοδα και τις υποχρεώσεις σου, θα χρειαστεί να κάνεις έναν καλύτερο προϋπολογισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πορεία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου ως τις 20/8 δυσχεραίνει το κλίμα στα αισθηματικά γιατί κάνει τον έρωτα να γίνεται ένα πεδίο μάχης και αντιπαραθέσεων. Ο Αύγουστος λοιπόν έχει τους καβγάδες του, τα ευτράπελά του, τις απογοητεύσεις του … Πιο επιρρεπής σε όλα αυτά είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Αύγουστος είναι ένας από τους δύσκολους μήνες της χρονιάς, ιδιαίτερα για εσένα που έχετε γεννηθεί στο τέλος του 2ου και στο 3ο δεκαήμερο. Διανύεις ένα στάδιο που έχεις αναλάβει αρκετές ευθύνες, όμως πολλά φαίνεται να αλλάζουν αυτό το μήνα στις σχέσεις, στις συνεργασίες σου, στην σταθερότητα και στην δομή που είχες ως σήμερα, γεγονός που σε αναγκάζει να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα, είτε και να επωμιστείς το κόστος λανθασμένων επιλογών του χτες και να εργαστείς σκληρά για να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Στα οικονομικά θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις ετούτης της εποχής, δεν παύει όμως να αγχώνεσαι σημαντικά για την πορεία και την εξέλιξη των υποχρεώσεων σου που δεν είναι αμελητέες. Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στις 20/8 εγκαινιάζει μία νέα απαιτητική περίοδο για τα οικονομικά, υποθέσεις που αφορούν δάνεια, λογαριασμούς, αποπληρωμές ή και χρήματα μέσω τρίτων (πχ μισθώματα) αναμένεται να αποτελέσουν για εσένα την κρίση της εποχής! Δείξε προσοχή στην ρύθμιση χρεωστικών υπολοίπων και απέφυγε την επιβάρυνσή με νέες οικονομικές δεσμεύσεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Η φυσική σου κατάσταση είναι στα καλύτερά της και έχεις όλη την ενέργεια να κάνεις όλα όσα σε γεμίζουν και σε θέτουν σε εγρήγορση!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, ανήκεις στα ζώδια που έχεις να περάσεις έναν ευχάριστο Αύγουστο, χωρίς προβληματισμούς και εμπόδια, με περισσότερη ανεμελιά και ευκαιρίες για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου! Ως τις 11 του μήνα η Αφροδίτη από τον Καρκίνο ανεφοδιάζει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου και νιώθεις ψυχικά πιο δυνατός , βλέποντας να τονώνεται το εισόδημά σου! Στην συνέχεια η Αφροδίτη από το Λέοντα, φέρνει για σένα νέες εμπειρίες, ταξίδια, διασκέδαση, ανεμελιά! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου στις 12/8 σε βρίσκει σε μετακίνηση, ή με πολλές επικοινωνίες , χρειάζεται ωστόσο να δείξεις περισσότερη προσοχή στο όχημά σου, αλλά και στις συζητήσεις που θα κάνεις που θα είναι αρκετά πιο έντονες. Σημαντική για σένα είναι η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στις 20/8 όπου εγκαινιάζει ένα νέο επτάμηνο κύκλο που πολλές από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου θα αναθεωρηθούν, ή και θα έχουν σπουδαίες εξελίξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας όμορφος μήνα ξεκινά για τα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Τοξότη! Αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο η τύχη είναι με το μέρος σου και προσφέρει άπλετες ευκαιρίες για να συναντήσεις τον έρωτα που θα σε συναρπάσει , είτε για να αναζωπυρώσεις μία σχέση! Αν είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο, το καλύτερο διάστημα για σένα ξεκινά από τις 15 Αυγούστου όπου μία σχέση θα πάρει και πιο σοβαρή τροχιά! Αν είσαι τοξότης του 3ου δεκαημέρου περνάς καλά αλλά πρέπει να αποφύγεις την επιπολαιότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Αύγουστος σας βρίσκει ανακουφισμένο στα οικονομικά, αφού οι συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω σου, δεν σε αφήνουν ακάλυπτο ή εκτεθειμένο, απεναντίας έχεις και τα «τυχερά» σου που σας εξασφαλίζουν ένα πιο ανέμελο, χαλαρό καλοκαίρι! Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου ως και τις 11/8 λαμβάνεις χρήματα που σου όφειλαν, καταφέρνεις και ανακουφίζεσαι από την διαχείριση των εκκρεμοτήτων σου, έχεις τα δώρα σου ή και τις ανάσες στα οικονομικά. Στην συνέχεια η Αφροδίτη από τον Λέοντα, εκτός από την εύνοια για ψυχαγωγία και μακρινά ταξίδια, στηρίζει και την επίτευξη οικονομικών συμφωνητικών ή και οικονομικών διαπραγματεύσεων με εξωτερικό! Το αρνητικό σημείο του μήνα είναι ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές, το άγχος για την εξέλιξη της εργασίας δεν λείπει, με αποτέλεσμα συχνά να μην νιώθεις ότι λαμβάνεις τα προσδοκώμενα, ή αυτά που σου αναλογούν για τον κόπο που έχεις κάνει ως σήμερα. Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο για την καριέρα σου ή ακόμα και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Το έντονο άγχος σε κάνει να αισθάνεσαι κουρασμένος αυτό το μήνα αγαπητέ μου Τοξότη! Αποφορτίσου και κάνε πράγματα που σε χαλαρώνουν!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, ο Αύγουστος είναι ένας ερωτικός μήνας για το ζώδιο σου, οι επιθυμίες και τα συναισθήματα αναβλύζουν και σου προσφέρουν σημαντικές και πρωτόγνωρες εμπειρίες. Αδύναμος τομέας θα είναι ο οικονομικός, όπου ιδιαίτερα κοντά στις 12/8 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο υπάρχουν οι λόγοι για να πιεστείς, να απογοητευτείς και να νιώσεις ότι δεν εξελίσσονται τα πράγματα όπως τα περίμενες. Η Αφροδίτη ως τις 11/8 στον Καρκίνο τονώνει την συντροφικότητα και την ικανοποίηση μέσα από τις σχέσεις σου! Από τις 11/8 η Αφροδίτη από το Λέοντα σε γεμίζει με πάθος, ερωτισμό και στην πορεία του μην θα έχεις και κάποιες τυχερές εξελίξεις με το χρήμα! Το καλύτερο διάστημα για να ταξιδέψεις είναι από τις 4-26/8 με τον Ερμή από την Παρθένο. Τέλος, στις 20/8 ο Άρης από τους Διδύμους προτρέχει και σε ωθεί να βάλεις μπροστά εργασιακά σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το καλύτερο διάστημα για τα αισθηματικά σου είναι ως τις 11/8 όπου η Αφροδίτη κινείται στον οίκο της συντροφικότητας φέρνοντας ζεστασιά, θαλπωρή και ουσιαστική δέσμευση στα αισθηματικά σου! Μετά τις 11/8 το πάθος είναι έντονο, πρέπει να αποφύγεις τις ζήλειες και την απόλυτη συμπεριφορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Αύγουστος αγαπητέ μου Αιγόκερε σε βρίσκει ανήσυχο αναφορικά με την οικονομική σου εξέλιξη, πολύ περισσότερο φοβισμένο για το μέλλον και την προοπτική των εσόδων σου. Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο μπορείς πιο άνετα να ελιχθείς στις προκλήσεις της εποχής ενώ το διάστημα 11-17 Αυγούστου είναι ιδανικό για να ανακουφιστείς μέσω κάποιου έξτρα εσόδου που θα λάβεις. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για πωλήσεις, μισθώσεις, αλλά και απολαβή σε οφειλόμενα ποσά, έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις πολύ καλύτερα και τις υποχρεώσεις σου. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου , έχεις περισσότερες πιέσεις και ιδιαίτερα το διάστημα 2-17/8 αναμένεται πολυδάπανο και απογοητευτικό για την εξέλιξη των οικονομικών. Για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο έχεις αυξημένες υποχρεώσεις που σε πιέζουν να κάνεις έναν αυστηρό προγραμματισμό στα οικονομικά σου. Δεν λείπουν ωστόσο και κάποιες οικονομικές απογοητεύσεις ιδιαίτερα την περίοδο 7,16-18/8,28/8. Παρόλο που λαμβάνεις χρήματα, οι ανάγκες σου είναι αυξημένες και το πορτοφόλι σου αδειάζει πολύ γρήγορα!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Ξεκουράσου τον Αύγουστο γιατί από τις 20 του μήνα ο Άρης από τους Διδύμους φέρνει αρκετές απαιτήσεις και πολύ στρες στην καθημερινότητά σου!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, ο φετινός Αύγουστος είναι ο μήνας που θα αφήσει το στίγμα του και θα τον θυμάσαι για πολύ καιρό μπροστά …. Παρόλες τις πιέσεις του, οι θύμησες αυτού του μήνα θα φέρνουν στο μυαλό σου την παραδοχή, ότι αυτός ο μήνας έπαιξε σπουδαίο ρόλο για τις πιο σημαντικές εξελίξεις που έρχονται για την πορεία σου! Η Πανσέληνος στις 12/8 γίνεται στο ζώδιο σου με την συμμετοχή του Άρη, τον Κρόνου αλλά και του Ουρανού! Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική σου εξέλιξη, φαίνεται ότι μπαίνουν στο στόχαστρο σημαντικών αποφάσεων και εξελίξεων! Προσπάθησε να μην λειτουργείς νευρικά και αποδέξου κάποιες καταστάσεις προσαρμοσμένος πιο εύκολα στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται τώρα γύρω σου! Οι σχέσεις σου αλλάζουν μορφή, και κάνεις και σημαντικές συνειδητοποιήσεις μέσα στο μήνα, για το τί μπορεί να συνεχιστεί να στέκεται δίπλα σου και τι πρέπει να αποχαιρετίσεις! Μία ανάσα στα οικονομικά σου θα δοθεί στις 27/8 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Ο Άρης στους Διδύμους από τις 20/8 θα ενεργοποιεί για 7 ολόκληρους μήνες την ερωτική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι βέβαιο ότι τα αισθηματικά σου θα σε απασχολήσουν κατά την διάρκεια του Αυγούστου! Αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο, σίγουρα έχεις να ζήσεις όμορφες Αυγουστιάτικες ερωτικές ημέρες. Αν είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο, σε πιάνουν οι κρίσεις ανεξαρτησίας και έχουμε και τα καβγαδάκια μας… Αν είσαι Υδροχόος του 3ου δεκαημέρου απογοητεύεσαι από την πορεία μίας σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Φετινός Αύγουστος δεν είναι τόσο ανάλαφρος και ανέμελος όσο τον περίμενες, οι ευθύνες σου είναι πολλές και δεν παύει στην πορεία του μήνα να βγαίνουν και εξελίξεις που δεν τις είχες στο πρόγραμμα. Ως τις 11 Αυγούστου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, βελτιώνονται οι αποδόσεις της εργασίας σου , η οποία σου προσφέρει τα προσδοκώμενα και σε στηρίζει για να μπορείς να έχεις μία βελτιωμένη και πιο ανάλαφρη καθημερινότητα. Ο Ερμής από τις 4-26/8 σας προσφέρει τις ιδέες, τις συζητήσεις, τις επαφές και τις συμφωνίες είτε για να προβείς σε διακανονισμό χρεών, είτε για να πραγματοποιήσεις μία ενοικίαση / πώληση, είτε και για να λάβεις χαρούμενα νέα για κάποιο έξτρα έσοδο! Κατά την διάρκεια του Αυγούστου, θα χρειαστεί να δαπανήσεις χρήματα για τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας, πολύ πιθανό να κάνεις μία μετακόμιση ή θα χρειαστεί να συνεισφέρεις πολύ περισσότερο στον προϋπολογισμό του σπιτιού, γεγονός που θα σε πιέσει και θα σε φορτώσει με ευθύνες. Φρόντισε να αποφύγεις την οικονομική ασυνέπεια ή και την επιπολαιότητα στις 21/8. Η Νέα Σελήνη στις 27/8 σε ευεργετεί για να τονώσετε τις πηγές εσόδων σου.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Η φυσική σου κατάσταση είναι στα καλύτερά της, γιατί και εσύ ο ίδιος φροντίζεις να βελτιώσεις την εμφάνισή σου αλλά ασχολείσαι περισσότερο και με θέματα ευεξίας!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αύγουστος λοιπόν, μήνας χαράς, απόλαυσης, ανεμελιάς, όμως για σένα αγαπητέ Ιχθύ στο μυαλό σου σεργιανίζουν και όλες οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και πρέπει τώρα να προχωρήσεις. Δεν παύει να υπάρχει τονισμένο το στοιχείο της κοινωνικής διάθεσης και από τις 4/8 να τονώνονται οι επικοινωνίες με το περιβάλλον σου, αλλά και τα καλέσματα και οι προτάσεις από τα άτομα που σχετίζεσαι! Η Πανσέληνος στις 12/8 ωστόσο, προκαλεί εσωτερική νευρικότητα, είτε λόγω αποκαλύψεων και συνειδητοποιήσεων, είτε επειδή κάποιοι κύκλοι κλείνουν και ολοκληρώνονται! Αυτό το μήνα βελτιώνεις την φυσική σου κατάσταση, παίρνεις ικανοποιήσεις μέσα από την εργασία σου και από δημιουργικά σχέδια που τώρα καταπιάνεσαι! Τέλος, η είσοδος του Άρη στους Διδύμους είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί μπαίνεις σε μία επτάμηνη περίοδο που έρχονται εξελίξεις στο χώρο σου, στο σπίτι, στην επαγγελματική έδρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας χτυπά κόκκινο ως τις 11/8 με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου να αναγεννά την αισθηματική σου ζωή! Μία σχέση φαίνεται να ανθίζει και να μπαίνει σε μία όμορφη πορεία. Από τις 27/8 είναι φανερό ότι θα κάνεις και ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τον Αύγουστο αγαπητέ μου Ιχθύ κλείνεις εκκρεμότητές, αλλά παρακινείσαι και παίρνεις σημαντικές πρωτοβουλίες που θα παίξουν σπουδαίο ρόλο για την πορεία σου, ακόμα και την οικονομική. Αν είσαι Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου είσαι πιο κερδισμένος στα οικονομικά, τονώνονται οι πηγές εσόδων, καταφέρνεις με άνεση να έλξεις κοντά σου το χρήμα ή να βελτιώσεις το εισόδημά σου , ενώ από τις 20/8 προχωράς και σε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή και της επαγγελματικής έδρας, γεγονός που θα σε ευνοήσει. Αν είσαι Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να είσαι πιο υποψιασμένος σε αλλαγές που μπορεί ξαφνικά να δημιουργηθούν σε συμφωνίες οικονομικών, ενώ είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις τις απρόβλεπτες αποφάσεις για αγορές ή και επενδύσεις. Αν είσαι Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου θα χρειαστεί να αποφύγεις τις παγίδες πλάνης και εξαπάτησης κοντά στις 21/8 , η πορεία του μήνα θα είναι χωρίς σπουδαίες μεταβολές αλλά με την επιβάρυνση εξόδων που ήδη έχεις και τρέχουν στην καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Η φυσική σου κατάσταση θέλει την προσοχή της αυτό το μήνα γιατί θα κάνεις ατσαλιές, θα ζορίσεις τον εαυτό σου, είτε θα είσαι πιο επιρρεπής προς τις κακές συνήθειες και τις υπερβολές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ