Quantcast

http://picasion.com/

Το Νοσοκομείο Βέροιας επισκέφθηκε η αν. Υπουργός Υγείας - Συνομίλησε με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Ξεναγήθηκε στη νέα πτέρυγα
Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας. Στην είσοδο του κτιρίου την υποδέχθηκε ο Διοικητής Ηλίας Πλιόγκας. Η Υπουργός αντάλλαξε ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και με ασθενείς και συνοδούς στο Τμήμα Επειγόντων, στη Χειρουργική Κλινική, στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας. 

Παράλληλα, η κ. Γκάγκα είχε την ευκαιρία να βρεθεί στη νέα Πτέρυγα, όπου της έγινε εκτενής ενημέρωση για τον σχεδιασμό και τους επόμενους στόχους που έχουν τεθεί από την διοίκηση του Νοσοκομείου.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη της αν. Υπουργού Υγείας:









7 σχόλια:

  1. Έπρεπε να έρθει πριν μια εβδομάδα. 8 1/2 ώρες περίμενα για τα αποτελέσματα στα επείγοντα!!!
    Χρόνια μας πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην χωρα μας οι επισκεψεις γινονται προγραμματισμενα και δειχνουν την καλη εικονα...μετα την επισκεψη επανερχεται το χαλι της καθημερινοτητας.

      Διαγραφή
  2. Με τον Πετρίδη γιατί δεν βγήκε μια φωτό , έτσι για να δείξουν όλοι μαζί τη στήριξη που του παρέχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το νοσοκομείο μας δουλεύει υποδειγματικά. Πραγματικά εχει αλλάξει οχι μονο στην εικόνα αλλα και στην ουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σε ταιζουν ονειροφαρμακο και τα λες αυτα....Μακαρι να ηταν ετσι...αλλα δεν ...και ειναι σωστο να λεμε και τα θετικα και τα αρνητικα...και οχι να ειμαστε δουλοι του τι ψηφιζουμε με το αζημειωτο

      Διαγραφή
  4. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΙΖΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεζερια ειναι να τα λες κομματικα τα λογια και ιχι αντικειμενικα...13.30 πηγα μετα απο τροχαιο, εγιναν ενας ελεγχος και δοθηκαν εργαστηριακα ...ξερετε ποτε πηραν τα εργαστηριακα 20:10 ο λογος "ξεχαστηκαν" να τα στειλουν...ποιος φταιει η φωτογραφια του κτηριου και ολα καλα;;;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ