Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πού πήγε το περίπτερο ρε παιδιά;

Τις δεκαετίες του 1990 και του 2000, οι κάτοικοι στο Πασακιόσκι είχαν την ευκαιρία να εξυπηρετούνται από δύο περίπτερα. Ανά πάσα στιγμή, καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας, μέχρι αργά το βράδυ, οι πολίτες μπορούσαν να αγοράσουν, τσιγάρα, παγωτά, σοκολάτες, γαριδάκια, μπισκότα, καραμέλες, μαστίχες, εφημερίδες, περιοδικά, νερά, αναψυκτικά κ.α.


Το ένα βρισκόταν επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη, όπου αποτελούσε σημείο αναφοράς για μαθητές, γονείς και περαστικούς, αφού βρισκόταν μια «ανάσα» από το 9ο Δημοτικό Σχολείο. Εκεί υπήρχε και μια στάση λεωφορείου που εξυπηρετούσε καθημερινά εκατοντάδες ανθρώπους. Δυστυχώς, πριν λίγα χρόνια το εν λόγω περίπτερο γκρεμίστηκε! 


Το άλλο βρισκόταν στην Πλατεία Καπετανίδη. Εξυπηρετούσε για πολλά χρόνια τους κάτοικους σε Πασακιόσκι και Ακρόπολη. Ωστόσο και αυτό το περίπτερο κατεδαφίστηκε και πλέον τα πιο κοντινά βρίσκονται στο Τσερμένι και στον Παπάγου.



18 σχόλια:

  1. Τελείωσαν οι άδειες των αναπήρων πολέμου κλπ. !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δικαιούχοι των καπνοπολειων (περιπτέρων) ανάπηροι πολέμου ως επί τω πλείστον δεν ζουν.Αυτοι ήταν.δικαιουχοι.Εφοσον δεν ζουν,θα ήταν παράλογο να μεταβιβάζονται άδειες σε υγιείς ανθρώπους εφόσον υπάρχουν καταστήματα ανοικιαστα κ μπορούν κάλλιστα κ με ποιο πολλές δυνατότητες να εξυπηρετήσουν το σκοπό αυτό.Εγω δεν απορώ γιατί στο πασακιοσκι ξηλωσαν 2 περίπτερα κ καλά τα έκαναν , διότι η τοπική κοινωνία μπορεί να εξυπηρετήθει από τα μαγαζιά που υπάρχουν,εγώ απορώ πως ειναι δυνατόν να επιτρέπουν ακόμη κ σήμερα σε πεζοδρόμιο 2,5 μέτρων να υπάρχει περίπτερο κ να μην χωράει μία μάνα με ένα καρότσι να περάσει.Στην Ευρώπη (αν θέλουμε να λεγόμαστε)δεν υπάρχει περίπτερο πουθενά.

      Διαγραφή
    2. Γενικα ειναι οπως τα λες και τα περιγραφεις, αλλα αυτο με την Ευρωπη που δεν ειναι ετσι πουθενα ειναι το τελευταιο ασχημο που μας ενοχλει ρε φιλε! Ας ειχαμε ...πλησιασει καπως την υπολοιοπη Ευρωπη και ας παρεμεναν τα περιπτερα στα αρνητικα μας!

      Διαγραφή
  2. Ο κύριος Γιώργος και ο κύριος Χρίστος....τα είχαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βεροιωτη απορίες που έχεις κάτι απορίες Ώρες ωρες....βαλτο στο περίπτερο αλερτ να το ψάξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πήγε Μύκονο για διακοπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτελους να τελειωνουμε με τα περιπτερα που πιανουν χωρους στα πεζοδρομια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εμείς τώρα από που θα αγοράζουμε προφυλακτικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρες πρώτα γκ@μ3ν@ . Μέχρι τότε θα ξαναφυτρώνουν περίπτερα.

      Διαγραφή
  7. Παλιές καλές αναμνήσεις από το 9 δημοτικό σχολείο μας. το περίπτερο που περάσαμε τα ανέμελα χρόνια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Πασακιόσκι δεν χρειάζεται περίπτερα αλλά μια γενικότερη οικονομική άνθηση. Δεν είναι δυνατόν το τσερμένι να έχει τοσα μαγαζιά και το πασακιοσκι να εχει 1-2 μαγαζια. κατι πρεπει να γινει εδω πανω μενουν 15.000 ανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μένεις σε παληά τούρκικη συνοικία. Αποδέξου το...

      Διαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To ότι τα μαγαζιά σας μένουν ανοίκιαστα και κανένας επιχειρηματίας δεν ανοίγει μαγαζι στην συνοικία σας δεν σας προβληματίζει καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο " άρχοντας " της περιοχής τους " διώχνει " όλους....
      Οι παλιοί το ξέρουν....

      Διαγραφή
  11. Έτσι ξεκίνησεαν τα σχόλια "Τελείωσαν οι άδειες των αναπήρων πολέμου κλπ.!" , κανείς δεν απάντησε στην λέξη δίκαιο έχεις , μόνο κριτική . Σήμερα ο Δήμος δίνει άδεια σε στεγασμένα οικήματα για πώληση τσιγάρων , εφημερίδων κλπ. , τέρμα τα ευεγερτικά .... αναπήρων κλπ. ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πηρε κ το σήκωσε που λένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ