Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τετάρτη βράδυ; Ταξιδεύουμε με «MezEthnic World Street Food» στο «12 γράδα»

Γευστικές αποδράσεις στις κουζίνες του κόσμου, με street food menu, cocktails και μουσικές!

Τι όμορφα αυτά τα μικρά, καλοκαιρινά γευστικά ταξίδια που μας προσφέρει κάθε Τετάρτη βράδυ το «12 γράδα». Τόσο που καθόλου δεν μας πειράζει που είμαστε Αύγουστο στη Βέροια και καθόλου δεν μας πειραζει που είμαστε ακόμα στο μέσο της εβδομάδας. 
Οι mezethnic βραδιές επέστρεψαν στο «12 γράδα» και αυτό το καλοκαίρι, με το «MezEthnic World Street Food», όπου κάθε Τετάρτη βράδυ, ο chef Γιάννης Σαμούκας θα μας «κλείνει» μικρά και απολαυστικά γευστικά ταξίδια με street food μενού από διάφορα μέρη του κόσμου. Δροσιστικά cocktails και ιδιαίτερες μουσικές, συμπληρώνουν τις μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές στην ομορφότερη καλοκαιρινή αυλή, στη Μπαρμπούτα, δίπλα στο ποτάμι!




Και αυτό το καλοκαίρι, ταξιδεύουμε με «όχημα» το «12 γράδα» σε κουζίνες μακρινών προορισμών... γιατί οι καλύτερες αποδράσεις γίνονται μεσοβδόμαδα!

Κάντε κράτηση στο 2331.100.112

Εστιατόριο «12 γράδα»
Σοφού 11 & Δημοσθένους











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ