Quantcast

http://picasion.com/

Με πολύ κέφι το Αντάμωμα στο Δάσκιο

Δεν έπεφτε καρφίτσα - Χορός και γλέντι μέχρι το πρωί
Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 13 Αυγούστου το ετήσιο αντάμωμα στο Δάσκιο. Το τριήμερο εκδηλώσεων που διοργανώνει ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος ξεκίνησε από την Παρασκευή 12 Αυγούστου με το φεστιβάλ Δασκιωτών μουσικών και δημιουργών, ενώ ολοκληρώνεται την Κυριακή 14 Αυγούστου, με την προβολή ταινιών στην αυλή του σχολείου. 

Από νωρίς το απόγευμα το ορεινό χωριό των Πιέριων γέμισε με κόσμο. Άνθρωποι όλων των ηλικιών συμμετείχαν στην εκδήλωση, με το κέφι να κρατάει μέχρι τα ξημερώματα. 

Η ορχήστρα του Γκουτζιλίκα ξεσήκωσε τους θεατές και δίκαια απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα. Είναι γεγονός πως για μια ακόμα χρονιά, το αντάμωμα των Δασκιωτών στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Δείτε φωτογραφίες από το γλέντι:








3 σχόλια:

  1. Δεν λεω καλα τα γλεντια..αλλα τουτο τον καιρο με την επιδημια θαπρεπε να προσεχουμε και ποσο μαλλον οταν βλεπουμε και βουλευτες να συμμετεχουν...εκτος και αν αυτο που παρακολουθουμε στα ΜΜΕ ειναι παραμυθια για τον λαο....ας ελπισουμε οτι δεν μας δουλευουν οι ιθυνοντες και δεν θα εχουν αρνητικο αποτελεσμα οι εκδηλωσεις που προς Θεου ειμαι υπερ σε κανονικες συνθηκες ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ σήμερα στις εκκλησίες έφυγε ο κορονοιος

      Διαγραφή
  2. ALIMONO MAS EN EKHNH THN YMERA ,,H PANAGIA MAS EXH KHDIA KAI EMOIS GLENTAME ANEMELA,,,,O KYRIOS NA SKEPASH,GIATH ALIOS XATHIKAME,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ