Quantcast

http://picasion.com/

Τα πάντα για το Δεκαπενταύγουστο στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» - Κάντε έγκαιρα τις παραγγελίες σας

Τηλέφωνο 2331061683
Ο ελληνικός Δεκαπενταύγουστος, το Πάσχα του καλοκαιριού, έφτασε και φέτος και το τραπέζι της ημέρας αυτής θέλουμε να είναι γεμάτο με αγάπη, νοστιμιές και φυσικά κρέατα ποιότητας. Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» όλες αυτές τις μέρες είναι πανέτοιμο και σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα για την ημέρα αυτή. Από κρέατα κορυφαίας ποιότητας, κρεατοσκευάσματα και έτοιμες λύσεις, μέχρι και κάρβουνα για να είστε πλήρως προετοιμασμένοι! Όπου και αν επιλέξετε να γιορτάσετε το Δεκαπενταύγουστο, στην πόλη, στο χωριό, σε βουνό ή θάλασσα, το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» ετοίμασε τα καλύτερα.

Κλειστά τα απογεύματα του Αυγούστου εκτός Παρασκευής

Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» για όλο τον Αύγουστο, τα απογεύματα θα είναι κλειστό, εκτός από την Παρασκευή το απόγευμα, που θα σας περιμένει για τα τελευταία ψώνια σας πριν τις καλοκαιρινές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου!

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ
Παραγγελίες και μέσω efood εδώ
Παραγγελίες και μέσω BOX εδώ


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ