Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοσμήματα για τη μέρα του γάμου σου από «Το Ρολόι»

Η ημέρα του γάμου είναι μια από τις πιο σημαντικές της ζωής σου και κάθε στιγμή της είναι μοναδική. Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν και έχεις διαλέξει το νυφικό, τη διακόσμηση, τη μουσική και το φαγητό, έτσι ώστε να ταιριάζουν στην αισθητική σου. Μην αμελείς την επιλογή των κοσμημάτων που θα φορέσεις… Κάθε νυφικό είναι ξεχωριστό και έχει τις δικές του απαιτήσεις όσον αφορά τα κοσμήματα. Στο κοσμηματοπωλείο το Ρολόι, θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για να συνδυάσεις το νυφικό σου και να δώσεις λίγη παραπάνω λάμψη στην εμφάνισή σου!

Πρέπει να είσαι προσεκτική! Κάθε νυφικό φόρεμα και χτένισμα, διαμορφώνουν διαφορετικές ανάγκες στα κοσμήματα, όπως και η επιλογή σου για πιο minimal ή glamorous εμφάνιση.

Αν επιλέξεις να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω και το φόρεμα σου έχει κάποια έντονη λεπτομέρεια από μπροστά, επέλεξε διακριτικά και κομψά σκουλαρίκια με κούμπωμα! Ιδανική επιλογή είναι τα Λευκόχρυσα Σκουλαρίκια με ζιργκόν πέτρες της φωτογραφίας, ή κάποιο παρόμοιο από τη συλλογή μας!


Αν τα μαλλιά σου είναι μαζεμένα, ή πίσω από τα αυτιά, είναι ιδανική ευκαιρία να επιλέξεις κρεμαστά σκουλαρίκια. Τα Ασημένια Glam Drops, είναι επιπλατωμένα με Swarovski πέτρες και δίνουν λάμψη σε μία πιο minimal εμφάνιση, στολίζοντας τον λαιμό σου και συμπληρώνοντας το νυφικό σου!


Μια ακόμα επιλογή σε σκουλαρίκι είναι τα κρεμαστά της Bronzallure Milano, τα οποία συνδυάζουν το χρυσό μέταλλο με τις ζιργκόν πέτρες που είναι η απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού.



Αν επιλέξεις να φορέσεις κάποιο κολιέ, φρόντισε να είναι διακριτικό. Η λεπτή αλυσίδα και η διακριτική λεπτομέρεια είναι αυτό που χρειάζεται ο λαιμός σου, την ημέρα του γάμου σου! Επέλεξε ένα διαχρονικό Κολιέ με Μαργαριτάρια. Είναι μια πρόταση που δε θα τη μετανιώσεις καθώς είναι κομψή και ιδιαίτερη.




Ακόμα, μπορείς να φορέσεις και κάποιο βραχιόλι για να διακοσμήσεις τα χέρια σου! Ιδανική επιλογή είναι το Δίχρωμο βραχιόλι της φωτογραφίας, το οποίο ακολουθεί την τάση με τα διαφορετικά μέταλλα, και σου επιτρέπει να το συνδυάσεις με χρυσές και ασημί λεπτομέρειες ταυτόχρονα!



Μπορείς να δεις περισσότερες προτάσεις για νυφικά κοσμήματα στο eshop μας, ή να επισκεφτείς το φυσικό κατάστημα που βρίσκεται στη Βέροια, Κεντρικής 109. 


Ακολούθησε το Κοσμηματοπωλείο το Ρολόι Καλιαμάνης στο Facebook και στο Instagram και... Βίον Ανθόσπαρτον!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ