Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

Σήμερα είναι η μεγάλη ημέρα του αποτελέσματος της έφεσης που διενέργησε η ομάδα της Ημαθίας κατά της απόφασης της ΕΠΟ, η οποία την στέλνει στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Η διοίκηση του συλλόγου, περιμένει την τελεσίδικη απόφαση της συνεδρίασης σήμερα με όπλο την προτροπή ουσιαστικά του CAS προς την ομοσπονδία, η οποία και προτρέπει την παραμονή της ομάδας στη Γ ' εθνική κατηγορία.

Η μέρα σήμερα θα είναι μεγάλη, αν υπερισχύσει αυτό, τότε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων θα συνεχίσει αυτόματα στη Γ' εθνική ή αν υπερισχύσει η διάταξη περί μη προσβολής κατά της τελικής βαθμολογίας του πίνακα, τότε θα ισχύσει η τελευταία απόφαση.

Σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος της Ημαθίας, περιμένει, αγωνιά και εύχεται τα νέα να είναι ευχάριστα. Έτσι παρ' όλη τη διάλυση και την παραχώρηση του ΑΦΜ του Αστέρα Τριποτάμου στον ΦΑΣ Νάουσα, ο νομός μας θα έχει δύο εκπροσώπους στη Γ' εθνική κατηγορία, εφόσον όλα πάνε κατ' ευχήν.

Το μόνο που μένει κατόπιν της πιθανούς θετικής έκβασης σήμερα, είναι να αναθεωρήσει ίσως η διοίκηση του κυρίου Παπαδόπουλου την απόφασή της να αποχωρήσει, ή να βρεθεί νέα διοίκηση που θα αναλάβει την τύχη του σωματείου.

Η αγωνία στο κατακόρυφο!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ