Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κλείνει στη Βέροια ο Βενετικίδης

Όπως είχε αναφερθεί πριν από λίγες ημέρες, ο υψηλόσωμος 1.92 μέτρων 21χρονος τερματοφύλακας, βρίσκεται κοντά σε οριστική συμφωνία με τη «Βασίλισσα». Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Βεροιώτης πορτιέρο αναμένεται να οριστικοποιήσει τη συμφωνία με την ομάδα και να αποτελέσει τη νέα προσθήκη στο ρόστερ, ενισχύοντας τη θέση του τερματοφύλακα. Λογικά, οι ιθύνοντες των κυανέρυθρων, θα προβούν σε ακόμη μια μεταγραφή για τη θέση, ώστε να έχει μια πληρότητα με τρεις σε αριθμό φύλακες της εστίας.

Ο νεαρός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΠΑΣ Γιάννενα και Βέροια στις ομάδες των Κ19 Superleague, με συνολικά 51 συμμετοχές και 118 γκολ παθητικό, ενώ κράτησε 7 φορές ανέπαφη την εστία του. 

Επίσης, έχει 2 συμμετοχές στη Football league με την ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης, συμμετέχοντας σε 2 αγώνες με 4 γκολ παθητικό, ενώ στην τελευταία του ομάδα Gimnàstic de Tarragona στην Ισπανία στην 3η κατηγορία (όπου συμμετέχουν αρκετές Β ομάδες των γνωστών clubs της primera και της segunda division), δεν κατάφερε να συμμετάσχει σε επίσημο αγώνα , όπως τουλάχιστον αναφέρει γνωστή ιστοσελίδα.

Τέλος, o Βενετικίδης έχει και μια συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδος Κ16, χωρίς να δεχθεί γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ